reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Z kasą nie było by problemu ale warunki mieszkaniowe tylko na 2 bobasów, każdy będzie miał swój pokój i bez kłótni będzie [emoji4] na dzień dzisiejszy nie mamy w planach nowej procedury kto wie może naturals się trafi? [emoji7] ostatnio na forum ma powodzenie [emoji173]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No.dokladnie:) co chwile jakas wpadka:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Dziękuję, dziewczyny [emoji8] Niestety jak na razie mnie wszystko boli na dole że ledwo się ruszam i ciężko dbać o malutke [emoji52]

Witajcie, ciocie [emoji7] [emoji214]
925b200d0d87586839344e725d7f16a2.jpg
Witaj Piękna Ksiezniczko! Cudna. Gratuluję [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Z kasą nie było by problemu ale warunki mieszkaniowe tylko na 2 bobasów, każdy będzie miał swój pokój i bez kłótni będzie [emoji4] na dzień dzisiejszy nie mamy w planach nowej procedury kto wie może naturals się trafi? [emoji7] ostatnio na forum ma powodzenie [emoji173]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No to trzymam za Was kciuki [emoji7]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, na szybko.
Alinka już jest na świecie [emoji7]
Urodzona dziś sn o 6:05, 57 cm, 3980 g [emoji4]
Rodziłam koło 6 godzin.

Na razie jestem słaba, krocze mi słabo się goi. Jest najpiękniejsza na świecie [emoji257]
Serdeczne gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowia

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

A powiesz dlaczego nie rota i meningokoki?
Co do rota to rozmawiałam z dwoma niezależnymi od siebie pielęgniarkami z oddziału dziecięcego i odradzają. Twierdza, że nie ma tygodnia by dziecko odwodnione z objawami nie przyjechało mimo szczepionki. Choć @nieagatka ma dobre doświadczenia, może jeszcze się zdecydujemy.
Meningokoki to już bardziej z finansowych względów, bo to jest mega rzadkie u nas no i ogólnie takie nowe szczepionki mnie przerażają czy za 10 lat nie okaże się, że mają full skutków ubocznych.

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Jak to z tymi szczepieniami ja dostsne jakąś broszure co jak i kiedy? Jak to wygląda? Żebym się nie zgapiła i nie pominęła terminu.

Do góry