reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny zachęciłyście mnie już powoli do kupowania różnych rzeczy ale chciałabym Was dopytać czy kupiłybyście swojemu dziecku rzeczy używane? Nie mówię o lumpeksie tylko prywatnie taką paczkę ciuszków? Przeglądałam wczoraj różne ogłoszenia i w tym właśnie takie... m.in była paczka za 120 zł a w niej 60 ciuszków. Warto? Czy to jakaś przesada, co myślicie?
za 60 ciuszków 120 zł to nie warto.Ja ostatnio kupiłam dwie torby ciuszków dla Lenki i zapłaciłam 90 zł a ciuszków było ok 120 sztuk..

reklama
Pytanko do mamusiek które korzystały z dodatkowej opieki położnej...opłacona położna wam nie odbierała porodu tylko towarzyszyła ?jak długo z Wami była ?ogólnie mam spotkanie z taką położną w niedziele i nie wiem dokładnie o co pytać ,na co zwrócić szczególną uwagę?

Kochane mam zmartwienie dzisiaj rano jak aplikowalam po nocy luteine to miał takie kakaowe ciemno jasne uplawy z tabletka napisałam do lekarza ale jeszcze nie odpisał co mam robić?
Ja też mialam takie brudy jak aplikowalam chyba w 4 tyg aplikuj palcem nie aplikatorem może podrażniłas nie chcaco ,moja gin kazala wtedy aplikować już palcem ,czekaj na odpowiedź od lekarza a jak coś cię martwi możesz iść sprawdzić ew ale będzie dobrze wszystko

Ja też mialam takie brudy jak aplikowalam chyba w 4 tyg aplikuj palcem nie aplikatorem może podrażniłas nie chcaco ,moja gin kazala wtedy aplikować już palcem ,czekaj na odpowiedź od lekarza a jak coś cię martwi możesz iść sprawdzić ew ale będzie dobrze wszystko
No właśnie aplikuje 2 dzień palcem a podbrzusze boli jak na @ a dr mój dopiero przyjmuje w piątek zastanawiam się czy zrobić betę dIsiqj i progesteron

Dziewczynki które mają dzieciaczki,powiedziedzcie szczepilyscie swoje maleństwa szczepionka 6w1 bo my chcemy zaszczepić teraz za 2 tyg idziemy do przychodni i powiedziałam że bierzemy ta płatna jakie macie opinie o niej bo mi qmpela namieszała w glowie.Lekarz rodzinny małego sama poleciła ta 6w1 i żeby nie brać tych refundowanych bo mają dużo rtęci krótsza datę ważności itd i ogólnie i poleciła żeby dać mu ta platna.Zastanawiam się jeszcze nad synflorix ta pneumokoki też płatna bo też poleca żeby zaszczepić.Ktoras z was zdecydowała się na to? Dzięki za opinie
Ja szczepie 6w1
Pneumokoki
Meningokoki b i c
Rotawirus
No i 6w1 oczywiście.
Te platne maja lepszy sklad .

No właśnie aplikuje 2 dzień palcem a podbrzusze boli jak na @ a dr mój dopiero przyjmuje w piątek zastanawiam się czy zrobić betę dIsiqj i progesteron
Mnie też bolało podbrzusze jak na @ później miałam krwawienie od 5 tyg do 10 nie wiadomo skąd , i skończyło się dobrze ew może do innego lekarza jak mojej nie było a coś się właśnie działo rejestrowałem się do innego żeby sprawdzić.Zrob jeżeli chcesz betę i poczekaj na odpowiedź lekarza

Ja szczepie 6w1
Pneumokoki
Meningokoki b i c
Rotawirus
No i 6w1 oczywiście.
Te platne maja lepszy sklad .
Wiem właśnie bo rodzinna mojego syna mi mówiła i też chcemy już w rejestracji powiedziałam bo oni mają tam jakaś ilość i się zapisałam ale qmpela mówi że skutki uboczne są groźne bo moze cos sie może stac itd bo dziecko dostaje bardzo dużą dawkę na raz i tak mi namieszała niby szczepila swoje ta 6w1 ale mówi że żałuję bo dopiero później poczytała skutki uboczne.I biorę ta rozszerzona pneumokoki (synflorix) też płatna.

reklama
Wzięłam nospe i magnez zjadłam śniadanie i Idę się położyć poczekam na tel od lekarza chociaż może być dzisiaj wkurzony bo wysłałam sms-a ok 7 ale jak się obudzilam i na papierze i palcu zobaaczylam tak dużo tych uplawow wystraszyła m sie

Do góry