M@gda
Moderatorka
Ja kupilam uzywany. Kosztowal polowe tego co nowy. Tez 3w1. Gondola i spacerowka sa ok ale... fotelik do auta warto kupic nowy i to z atestami. Nigdy nie wiesz w ajkim stanie jest fotelik z drugiej reki (nawet mini pekniecia moga byc niebezpieczne w przypadku fotelika). My kupilismy maxi cosi z izofixem i baza. Ten fotelik od wozka mam u mamu, na krociotkie wypady samochodem (do sklepu, na cmentarz) jak meza nie ma z naszym samochodem.Ciężaróweczki... mam pytanieco myślicie o kupnie używanego wózka? Przeglądam różne oferty i nowe wózki i takie po 1 dziecku i niejednokrotnie jest tak że nowy można kupić już za około 1300 zł a używane są w przedziale 500-800 zł za wózek 3w1.... Te używane po 1 dziecku jako nowe kosztują około 2000-2200. Właśnie myślę czy warto kupić taki wózek? Z jednej strony myślę "co takie małe dziecko zniszczy" Mnie też osobiście kilka rysek po wkładaniu wózka do auta nie przeszkadza... Ale czy warto? i Czy w ogóle takie wózki 3w1 (gondola, nosidełko, spacerówka) warto kupić? Z perspektywy czasu podejrzewam że będę najczęściej korzystać z fotelika do auta (nosidełko ma adaptery) i też myślę że sprzedam wózek dalej... ale czy samemu taki kupić?
![]()