Ewunka
Fanka BB :)
My mamy podac jak pojawi sie 38 stNam w przychodni mówili żeby w ciągu godziny po tym szczepieniu podać coś na zbicie gorączki, z tego co mówił lekarz takie jest zalecenie producenta.
Jak tam powrót do pracy i Twoj niby niejadek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy podac jak pojawi sie 38 stNam w przychodni mówili żeby w ciągu godziny po tym szczepieniu podać coś na zbicie gorączki, z tego co mówił lekarz takie jest zalecenie producenta.
Moja pediatra mowi, ze goraczka po szczepieniu to teraz rzadkosc.Nam w przychodni mówili żeby w ciągu godziny po tym szczepieniu podać coś na zbicie gorączki, z tego co mówił lekarz takie jest zalecenie producenta.
U mnie w przychodni przy szczepieniu na meningokoki b ja wybrałam bexero zalecają czopek lub syrop paracetamol na pół godziny przed szczepieniem. Ja dawałam po powrocie do domu i było okJuz mamy 38,3![]()
Dziewczyny pomocy. Juz nie wiem jak pomoc synkowi..po 17 sie obudzil, wiadomo cyc, przebieranie flach. I do teraz jest masakra. Wogole nie moze spać. Nie wiem co robicdaje cyca, mleko hipp-je strasznie lapczywie. Kupy robi. Nie mam zielonego pojecia co dolega mojemu czterodniowemu synkowi
TakPłacze przy tym?
Takudaje sie na chwile uspokoic, klade go do lozeczka i znow
No wlasnie brzuszek nie jest twardy. Maz wlaczyl kolysanki w niani i jyz ze 3 minuty spi. Jeszcze go nie kapalismy bo sie boiny a jutro znaczy sie dzis bedzie u mnie położna i bede prosić o to żeby Hubcua wyjapakaMoże to jest kolkowe. Moja Zosia łapczywie jadła przy kolkach. Brzuszek jest twardy czy miękki? Spróbuj masażu, lub wsadź do cieplej kąpieli, ewentualnie ciepłe okłady. Wiem co czujesz. Bądź silna. Jak nic nie pomoże zostaje przytulać, nosić i czekać aż przejdzie.
Tylko że kolki to chyba za wczesnieMoże to jest kolkowe. Moja Zosia łapczywie jadła przy kolkach. Brzuszek jest twardy czy miękki? Spróbuj masażu, lub wsadź do cieplej kąpieli, ewentualnie ciepłe okłady. Wiem co czujesz. Bądź silna. Jak nic nie pomoże zostaje przytulać, nosić i czekać aż przejdzie.