reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny może tu mi któraś z Was pomoze mianowicie od kilku dni swędzi mnie skóra głowy, dłonie i stopy. I wczoraj wyczytałam w necie o czymś takim jak cholerostaza!! I jestem przerażona! Dziś 11+6tc czy któraś z Was miała podobnie albo słyszała o czymś takimi?? Ratunku!!! Wizytę mam w środę. Spróbuje umówić się na jutro albo chociaż na wtorek a tym czasem liczę na Wasza pomoc[emoji173]️
Tez mialam taki okres duzego swedzenia w trzecim miesiacu. Ale zmienilam zwykly balsam na Mustele i mi przeszlo. Za to mam coraz bardziej sucha skore na glowie, miejscami pojawia sie lupiez i sie zastanawiam czy kurcze moge Nizoral uzywac [emoji848]

Ja czułam ,ze będzie synek a tu taki psikus będzie dziewczynka hehe zobaczymy co się okaże w wtorek
Paulina, ja od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka, na dwoch prenatalnych lekarze mowili, ze na 70% dziewczynka, wiec jak pozniej na Nifty okazalo sie z badan DNA plodu ze to chlopiec, w pierwszej chwili pomyslalam, ze pomylili probki [emoji12][emoji12] ale pozniej synek pokazal siusiaczka i nie bylo zadnych watpliwosci [emoji6]

Paulina, ja od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka, na dwoch prenatalnych lekarze mowili, ze na 70% dziewczynka, wiec jak pozniej na Nifty okazalo sie z badan DNA plodu ze to chlopiec, w pierwszej chwili pomyslalam, ze pomylili probki [emoji12][emoji12] ale pozniej synek pokazal siusiaczka i nie bylo zadnych watpliwosci [emoji6]
No ja byłam pewna ,ze to mój malutki synek a tu taki psikus hehe nie ważne co ważne aby było zdrowe ;) już i tak kocham najmocniej na świecie ciekawe co się okaże w wtorek hehe ;) może znowu odzyska siusiaka he

@Sol zdradzisz mi jak się dzielą maluchy @dżoasia albo sama się odezwij [emoji8]
4 blastki z 5tej doby zamrożone. 2 jakieś wczesne, 2 rozwinięte, ale jutro będę pytac jakiej klasy dokładnie są. 2 pozostałe mieli trzymać do dzisiaj, jutro właśnie maja dzwonić co z nimi. Dziękuję za pamięć:*

Tez mialam taki okres duzego swedzenia w trzecim miesiacu. Ale zmienilam zwykly balsam na Mustele i mi przeszlo. Za to mam coraz bardziej sucha skore na glowie, miejscami pojawia sie lupiez i sie zastanawiam czy kurcze moge Nizoral uzywac [emoji848]
Mi lekarZ pozwolił raz użyć cała szaszetke i podziałało a miałam już wręcz strupy pod paznokciami i jak ręką odjął 1-2 można uzyc

4 blastki z 5tej doby zamrożone. 2 jakieś wczesne, 2 rozwinięte, ale jutro będę pytac jakiej klasy dokładnie są. 2 pozostałe mieli trzymać do dzisiaj, jutro właśnie maja dzwonić co z nimi. Dziękuję za pamięć:*
Niezła ekipa.
Miałas następna 3 stymulacjie ? Bo z ostatniej bylo cos mizernie z tego co pamiętam - opowiedz

reklama
Wylot z pl i ladowanie wróciłam z wakacji
20180930_163612.jpg
20180930_085202.jpg

Załączniki

• 20180930_163612.jpg
    20180930_163612.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 589
  • 20180930_085202.jpg
    20180930_085202.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 595
Do góry