Jaskolcia
Fanka BB :)
Super i gratuluję:-) Piękna wiadomośćDziewczyny my juz rozpakowani. Synek cudny, 3400 i 53. Mamy sie dobrze i cycujemy z czego bardzo sie cieszę bo z bratem nie daliśmy rady.
Kciuki za cycowanie i cieszcie się sobą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super i gratuluję:-) Piękna wiadomośćDziewczyny my juz rozpakowani. Synek cudny, 3400 i 53. Mamy sie dobrze i cycujemy z czego bardzo sie cieszę bo z bratem nie daliśmy rady.
Dziewczyny my juz rozpakowani. Synek cudny, 3400 i 53. Mamy sie dobrze i cycujemy z czego bardzo sie cieszę bo z bratem nie daliśmy rady.
Dziewczyny my juz rozpakowani. Synek cudny, 3400 i 53. Mamy sie dobrze i cycujemy z czego bardzo sie cieszę bo z bratem nie daliśmy rady.
GratulujęDziewczyny my juz rozpakowani. Synek cudny, 3400 i 53. Mamy sie dobrze i cycujemy z czego bardzo sie cieszę bo z bratem nie daliśmy rady.
Dziewczyny, dziś miałam 1 noc w której Anastazja na dobranoc, w środku nocy i na dzień dobry nie dostała cycka...Płakała, ba! Darła się tak, że pomyślałam, że jeszcze chwila i mnie złamie... serio. Łzy wpływały jej do uszu nawet... a ja jak automat albo butla z wodą albo smoczek... i padła. Mam nadzieję ze dziś będzie lepiej... Nie jadła od 20 do 7 rano.. to nie za długo jak na 10 msc dziecko? A i kolejne pytanie: Czy dając mus owocowy np. hipp ok. 90-100 gram czy jakiś owocowy słoik to liczycie jako posiłek i jedzenie jest za kolejne około 3 godziny? Czy takie musy/słoiki owocowe to w międzyczasie? Jeśli tak - co dawać? Nie wiem już sama czy dobrze robię..
Tak u nas to posiłek zjedzony na 2 śniadanieDziewczyny, dziś miałam 1 noc w której Anastazja na dobranoc, w środku nocy i na dzień dobry nie dostała cycka...Płakała, ba! Darła się tak, że pomyślałam, że jeszcze chwila i mnie złamie... serio. Łzy wpływały jej do uszu nawet... a ja jak automat albo butla z wodą albo smoczek... i padła. Mam nadzieję ze dziś będzie lepiej... Nie jadła od 20 do 7 rano.. to nie za długo jak na 10 msc dziecko? A i kolejne pytanie: Czy dając mus owocowy np. hipp ok. 90-100 gram czy jakiś owocowy słoik to liczycie jako posiłek i jedzenie jest za kolejne około 3 godziny? Czy takie musy/słoiki owocowe to w międzyczasie? Jeśli tak - co dawać? Nie wiem już sama czy dobrze robię..
Ja zazwyczaj do takiego musu z owocow robionego przeze mnie dodawalam 2 lyzeczki kaszki (nie jadla kaszki w zadnej innej postaci) i u nas to byl podwieczorek o 17h, traktowany jak normalny posilek.Dziewczyny, dziś miałam 1 noc w której Anastazja na dobranoc, w środku nocy i na dzień dobry nie dostała cycka...Płakała, ba! Darła się tak, że pomyślałam, że jeszcze chwila i mnie złamie... serio. Łzy wpływały jej do uszu nawet... a ja jak automat albo butla z wodą albo smoczek... i padła. Mam nadzieję ze dziś będzie lepiej... Nie jadła od 20 do 7 rano.. to nie za długo jak na 10 msc dziecko? A i kolejne pytanie: Czy dając mus owocowy np. hipp ok. 90-100 gram czy jakiś owocowy słoik to liczycie jako posiłek i jedzenie jest za kolejne około 3 godziny? Czy takie musy/słoiki owocowe to w międzyczasie? Jeśli tak - co dawać? Nie wiem już sama czy dobrze robię..
Właśnie nauczyłaś go ze jak długo i głośno lamentuje to wysiłek się opłaca. W nagrodę jest cycOk. Pierwsza ciężka noc za nami. Od 1 do 3 płacz, lament i zgrzytanie zębami. Woda fuj. Od 3 do 4.30 pospał i znowu płacz. Zasnął po godzinie...na 5 minut. Poddałam się i dałam cyca
.
Gratulacje! Zdrówka dla całej rodzinkiDziewczyny my juz rozpakowani. Synek cudny, 3400 i 53. Mamy sie dobrze i cycujemy z czego bardzo sie cieszę bo z bratem nie daliśmy rady.