Cześć

u nas już teraz wszystko bardzo dobrze. Ale bylo niestety kiepsko. Spedzilysmy 3 tygodnie w szpitalu. Początkowo odstawialysm luminal. To jest lek ktory wywołuje sedacje, zwiotcza miesnie i jest uzalezniajacy. W miedzyczasie Natalka miala robiony rezonans w narkozie, punkcje ledzwoowa w narkozie, mialysmy cewnik do calodobowego badania moczu. Wszystkie badania wyszły pięknie. Ale w momencie kiedy całkowicie zeszlysmy z leku Natalka dostała napadów połączonych z kilkugodzinnymi atakami histerii. Płacz i bila mnie po buzi, obled w oczach. Był to wynik odstawienny tego kurews.... niego leku. Miała zrobione eeg we śnie i wyszło nie ładnie. Przyslo natychmiast zalecił nam.lek nowej generacji który nie wywołuje skutków ubocznych. Bardzo ładnie na niego poszła. Jesteśmy bez incydentów. Natalka już siedzi!!!!!!! Jest bardzo aktywna. Jesteśmy pełno nadziei że ten lek to już to i powoli będziemy schodzić z dawki. Więc jak.siebokazuje trzeba bardzo uważać na jakiego lekarza się trafi i na leki, niektórzy zwyczajnie uda schematem. A wczoraj byłyśmy w Gameta sprawdzić co z 2 dziewczynka- robiłam sanco więc mamy pewność. Pola bo tak bedzie miała na imię ma 260 gramow i za trzy tygodnie robimy Polowkowe

brzuszek tym razem bardzo szybko się pojawił

A to moja piękność