reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tort z figurkami Ozinka i Alutki. Mało mam zdjęć na tel. Ale dzisiaj zamowilam fotoreporterkę do kościoła i dwie godziny na przyjęcie. Babcia sponsoruje. 600 zł. Zależy mi bo na takich imprezach zawsze przy dzieciach czasu nie ma i beznadziejne zdjęcia. Dodatkowo dostaniem album i grawerowany pen drive.
Fajny ten tort 😊
Będziesz napewno zadowolona ze zdjęć. Czasem nie ma co sobie żałować

Trzeba iść na NFZ, wtedy jest szansa, że powiedzą, że ok nawet jak nie ok 😂 my walczymy ze sporą asymetria główki :( ale na razie bez efektów. Czekamy na termin na NFZ.
Mój się też napina i wygina ale to ewidentnie kwestia gazów u nas.
Edit. Oczywiście w międzyczasie chodzimy prywatnie.
Edit 2. Teraz się zorientowałam sprzed jakiego czasu tą Twoją wypowiedź wykonałam 🤭
Spoko. Ja też jestem wiecznie do tyłu 😂
Ja też próbuje na NFZ dostać rehabilitację. Coś mi się kuwa należy jak place tyle lat składki

Pisalam ci ze robiłam z cateringiem w domu i bylam chora. Nigdy więcej. Trzeba to podać, posprzątać a mialam tylko 16 osób i nachyralam się że ledwo zylam.
My robimy u rodzicow i bedziemy tylko my dziadkowie i chrzestny z zona.ale chce zeby bylo wyjatkowo dlatego zalezy mi zeby bylo pieknie.Tort bedzie z misiem bo to Misia😅 piecze syn mojej chrzestnej bo on sie tym zajmuje i juz mu wszystko podeslalam.nakupulam balony i szukam natchnienia na girlande.

U nas mała zaczęła preferować spanie tylko na plecach i w związku z tym zaczęła się spłaszczać z tyłu glowka(no i wytarte też włosy) kupiłam ta poduszkę Head Care. Nie jest tania bo kosztuje 200 stówki ale na maluchy nie ma co żałować 😜po mały się z nią oswajamy, nasz fizjo powiedział że jak najbardziej że jest bardzo dobra, może u Cb też by pomogła? A co ogólnie Ci powiedział ten fizjo do którego poszłaś?
O, fajnie z tą poduszką 🤔.
Mamy obniżone napięcie w obręczy barkowej i asymetrię prawostronną

My robimy u rodzicow i bedziemy tylko my dziadkowie i chrzestny z zona.ale chce zeby bylo wyjatkowo dlatego zalezy mi zeby bylo pieknie.Tort bedzie z misiem bo to Misia😅 piecze syn mojej chrzestnej bo on sie tym zajmuje i juz mu wszystko podeslalam.nakupulam balony i szukam natchnienia na girlande.
moze cos takiego?

Załączniki

• IMG_6089.jpg
    IMG_6089.jpg
    95 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry