reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ej laski a znacie to? Moj bratanek jak mial 3 miesiace to byl uzalwzniony od tego 🤣🤣 Zasypial z tym, budzil sie i od razu szukal. No wiec kupilam maluszkowi przyjaciolki jak sie urodzil i co? Oszalal tez, wiec taka moja polecajka jakby co 😁

Tak mieliśmy to , u nas rewelacyjnie sie sprawdzał. Także też polecam😉

reklama
Ej laski a znacie to? Moj bratanek jak mial 3 miesiace to byl uzalwzniony od tego 🤣🤣 Zasypial z tym, budzil sie i od razu szukal. No wiec kupilam maluszkowi przyjaciolki jak sie urodzil i co? Oszalal tez, wiec taka moja polecajka jakby co 😁

mój w ogóle nie czaił co to i po co to. Tyle ze mój się dławił smoczkiem i tolerował tylko mojego sutka, jedyne czym się nie dławił 🤦🏻‍♀️ wiec u nas nie zdało to egzaminu

mój w ogóle nie czaił co to i po co to. Tyle ze mój się dławił smoczkiem i tolerował tylko mojego sutka, jedyne czym się nie dławił 🤦🏻‍♀️ wiec u nas nie zdało to egzaminu
moja przez 4 miesiace tez sie dlawila, plula i nie tolerowala, ale ja chcialam zeby smoczka zlapala wiec probowalam i w koncu dala sie namowic 😀

mamy:)

moja przez 4 miesiace tez sie dlawila, plula i nie tolerowala, ale ja chcialam zeby smoczka zlapala wiec probowalam i w koncu dala sie namowic 😀
a i przetestowałam chyba z 10 różnych smoczków bo myślałam ze dziecko powinno używać. Mama mówiła ze ja na dźwięk zakładania smoczka na butelkę - starego typu - już miałam odruch wymiotny, wiec nie męczyłam go bo sama byłam nie lepsza. Długo mama trzymała jeszcze mój stary smoczek w pamiątkach i wyciągała czasem żeby mi pokazać - odruch został 😂😂😂😂

reklama
Dziewczyny, przepraszam ze zejdę z tematu... pytanie do tych które badały zarodki. Co zrobiłyście z tymi nieprawidłowymi? Oddalyscie do zniszczenia czy płacicie?

Do góry