Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No weeeezHej Dziewczynki u nas już piękny sen się skończył . Pierwsze prenatalne i wiadomość serduszko nie bijewczoraj miałam zabieg
. Ściskam mocno
![]()
No niestetyNo weeeez. Kurde, przykro mi bardzo
. Poje.bane to życie
.
Przytulam mocno![]()
No pewnie, musisz dojsc do siebieNo niestetymamy jeszcze mrozaki ale to mózg musi mi odparować . Jak tam Kajtuś ! Pewnie klepie jak najęty
jak mam zrobić żeby mieć aplikacje zmieniłam tel i niby się zalogowałam ale muszę przez przeglądarkę wchodzić w forum
bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co czujesz… Trzymaj sie KochanaHej Dziewczynki u nas już piękny sen się skończył . Pierwsze prenatalne i wiadomość serduszko nie bijewczoraj miałam zabieg
. Ściskam mocno
![]()
po prostu zainstaluj apke i dodaj uzytkownika i haslo. Ja od lat uzywaln tylko apki, mega wygodne.No niestetymamy jeszcze mrozaki ale to mózg musi mi odparować . Jak tam Kajtuś ! Pewnie klepie jak najęty
jak mam zrobić żeby mieć aplikacje zmieniłam tel i niby się zalogowałam ale muszę przez przeglądarkę wchodzić w forum
Właśnie nie mogę znaleźć nigdzie tej aplikacji do ściągnięciapo prostu zainstaluj apke i dodaj uzytkownika i haslo. Ja od lat uzywaln tylko apki, mega wygodne.
bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co czujesz… Trzymaj sie Kochanamasz dla kogo
![]()
Zielona ilonka nazywa sie ForumBabyBoomWłaśnie nie mogę znaleźć nigdzie tej aplikacji do ściągnięcia![]()