reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia...jaka masz ta emmaljunge?

Adus...to już za 4 dni! super! zobaczysz, ze zleci szybko:tak:

milagors, gotadora...ja tez wizyta 6 czerwca!!to już będzie skończony 28tc!:szok: zapitala ten czas...no i dobrze, niech leci szybciutko:-)

a u mnie rodzina wczoraj w końcu przyznala, ze widać u mnie typowo ciążowy brzuch! jak dla mnie jest on już calkiem gigantyczny! no ale jestem przeszczesliwa, ze w końcu wyglądam jak w ciąży i nikt się nie pomyli!!:-D:tak:

reklama
Wózek Emmaljunga Smart Duo Combi | abcZdrowie.pl
Mamy taką - jedyny problem, że ciężka i duża. Do samochodu A. się nie mieści. Ja od dziś mam wózkowóz i tam wchodzi.
Będziemy jednak w przyszłości kupować wózek na wycieczki - ale chyba dopiero taki w wersji sportówki. Teraz jak będzie trzeba wziąć wózek (raczej nie widzę wielu okazji), będziemy jechać moim autkiem.

Misia...rozumiem, ze emmaljunga nie ma skretnych kol...ja teraz mysle intensywnie nad navingtonem galeon i tam wlasnie sa nieskretne...boje się czy one sa wygodne. ciezar i wielkość jakos nie ma większego znaczenia dla mnie...
gotadora...no! to już by był komplet. jeszcze jakby same dobre wiadomości były to już w ogole przeszczescie!:tak:

Dziewczyny, i ja też mam wizytę 6 czerwca :-) połówkowe :-) Ciekawe czy potwierdzi się siusiak.

Ja jeszcze nie czuję ruchów :baffled: A może czuję, tylko nie wiem, ze to ruchy :confused2:;-)

milia ja będę miała navington cadet. On ma przednie koła skrętne. Nie wiem jak to jest przy nieskrętnych.

Wózek będziemy musieli trzymać w domu, bo z korytarza zdarzają się kradzieże. Wolę nie ryzykować! Mam taką wolną wnękę i dziś zmierzyłam i kurcze o 2cm za wąska żeby wózek zmieścić. Coś będę musiała wymyślić. Po złożeniu zmieści się i całe szczęście, ze składa się łatwo i szybko.
Dziś od rana pisałam wyprawke :-) trzy strony mi zajęło :-)

Avocado ja jak sobie oglądałam wózki to tez sie zakochalam w x-move...chociaz rama bardziej mi sie podoba z x-a....i jednak x-move ma duzo gorsze opinie od x-a...a roznica w summie jest w tym ze x-move ma przekladaną spacerówke...ale czy to takie ważne...zwlaszcza ze teraz x-a jest duzo tanszy...na allegro z 2013 roku mozna kupic za 1500zl..:tak::tak:

emmaljunga to taka limuzyna. Baaardzo wygodna dla pasażera, ale kierowca ma trudniej np. z wchodzeniem w zakęty mi dziś mutsy w klepie pasował.

reklama
Czesc Dziewczynki,

Gotadora
, biedna Alma , nacierpi sie psinka. Najwzniesze,zeby teraz wszystko ladnie sie goilo i zeby szybko wracala do zdrowia. Jak Ty sobie dalas rade? Przeciez takie zwierze po narkozie, obolale trzebabylo niesc.

Milagors, doalczam sie do gratulacji w zwiazku z pierwszymi kopniaczkami:-) Ja wczoraj popoludniu, gdy sie polozyam poczulam tak jakby ktos mi brzuchu od srodka zassal. Moze to byl kopniaczek??? Nie wiem bo dzis cisza w plenerze.

Milego weekendu rowniez dla Was Dziewczynki!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry