reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lawendowy zadzwoń na patomorfologię i bardzo poproś,żeby wynik był szybciej, żeby po prostu wyjęli preparaty i dali lekarzowi na wierzch, bo w czasie urlopów to faktycznie pewnie leży stos teczek z preparatami i czeka...

Dorex czy Ty masz ten sam bujaczek? czyli ta wibracja usupia malucha? jak tak to super, to jeszcze bardziej sie przekonalam do niego bo nie bylam pewna czy wlasnie buja on malucha tak xeby usnal
Ja chyba bede kupowala reczny laktator, bo roznica w cenie kosmiczna a podobno te reczny tez jest bardzo skuteczny..
Dzieki za wsza opinie :-)

Cześć dziewczyny. Widzę, że staraczki przeniosły się na ciężarówki :-) Żeby cokolwiek się o Was dowiedzieć to trzeba wejść na ciężarówki.

Sylwia - jak mogłaś nie podzielić się taką informacją. Sylwiuś z całego serca Ci gratuluję i bardzo się cieszę, że w końcu Ci się udało. Oczywiście życzę bliźniaków :tak::tak::tak:

Życzę wytrwałości dla starczek, a dla zaciążonych spokojnej ciąży. Pozdrawiam.

dorex czyli Ty ,masz ten bujaczek??
Ja go wlasnie zakupilam/././wiem wiem..ze to wczesnie...ale to nie maly wydatek wiec lepiej rozlozyc sobie...bedzie czekal na dzidziusia
..mam nadzieje ze za jakies 2-3 dni będzie u mnie:):)

Ostatnia edycja:
Aduś ja miałam ręczny laktator z Aventu. Nie mam porównania z elektrycznym, ale nie mogę nic zarzucić temu ręcznemu. Zaczęłam go używać dopiero jak mały miał 5 miesięcy, bo wtedy wróciłam do pracy i musiałam odciągać pokarm w robocie. Zdał egzamin jak najbardziej. Więc spokojnie mogę polecić ręczny

Oj, millia - zebyś nie miała tylko takiego problemu jak ja. Ja chcę moje małe cycki! Mogłabym założyć hurtownię mleka cycowego.
Mam laktaor elektryczny, który ratował mi w weekend życie.
Do pępka koniec końców uzywamy zwykły sporytus, ponieważ położna oceniła, że pępowina była bardzo gruba i tym ocentixem (czy jak to sie nazywa), będzie kikutek odpadał półtora miesiąca. A. więc w nocy obrał kierunek monopolowy - całodobowy i kupił.
Ja dziś pierwszy raz obiad sama robiłam Jest moja mama do pomocy, ale nie czuje się już na siłach zajmoać się dzieckiem. Dziś miała mi Lidię podać do karmienia i razem z dzieckiem runęła na mój obolały brzuch. Lidia na szczęscie wylądowała na miekkim materacu. Chyba muszę wziąć roczny urlop i potem oddać Małą do żłobka.

Misia ojej to mała miała przygode, no i Twój obolały brzuch też!
A kiedy nam zdjęcie malutkiej wstawisz....?

reklama
Do góry