Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też ogólnie mobilna, ale do szkoły nie opłaca mi się odpalać auta. Poza tym maluszek będzie miał zagwarantowane dwa spacery dziennie. Wózki na 3 kółkach w ogóle mi się nie podobają.
Właśnie zwariowałam! Można zaprojektować własne buty Nike dla niemowlaczka, od rozmiaru 15
Wybierasz kolor buta, podeszwy, szycia i na spodzie można napisać imię i nazwisko albo datę urodzenia. ..co się chce w sumie
Oczywiście zamówiłam
Mój Tymek dostał swój pierwszy prezent. Ślicznego króliczka, boskie skarpetki i 2 śliniaczki . Chociaż mam wózek po synu to zastanawiam się nad kupnem nowego i urzekł mnie wybór Oli.
Tako są fajne :-) w pierwszej ciąży zastanawiałam się nad nimi. Przegrały wagowo. Teraz mam parcie na granatowy wózek w groszki a z Tako takiego nie znalazłam.
madisoni no Tako najlżejsze nie są...ale ja nie wnoszę go do góry tylko zostawiam w samochodzie, więc nie jest tak źle;-) Pod innymi względami nie narzekam:-) Ten co wybrałaś to linią w stylu Tako przypomina