reklama

cieżarowki) nasza waga

Zgaga to moja zmora !!
Czasem tak mnie pali ,ze az ciezko mi odech zlapac.

Obrzydly mi juz "cukierki' na zgage i niedobrze mi sie robi na sama mysl o nich .

reklama
Ja w ciągu tygodnia przytyłam 2 kilo więc jestem do przodu 7 jak będę tyć teraz w takim tempie to się przez drzwi nie przecisnę.
Jakoś cała puchnę nie wiem czy to może za dużo soli że woda w organizmie mi stoi ale czuje się jak bańka.
A co do zgagi to wczoraj mnie pierwszy raz złapała to jest okropne :P a już myślałam że mnie ominie

Tasha duzo kobiet puchnie w ciazy, wiec traktuj to jako normalne! Widzisz jedne z nas meczy zgaga, inne maja bolesne skurcze a inne znow puchna! Och nie chcialabym miec tych 3 rzeczy na raz!!

Z tą zgagą to smiałam się wczoraj że moge sobie dorobić pokazami w cyrku - bo mam wrazenie, ze gdybym tylko przystawiła płomień do ust i dmuchnęła to ziałabym jak smok wawelski :)

Ola ja odpadam... nie umiem żonglować ;D Ale mogłabym być clownem, potykać się i robić głupie miny umiem :laugh:

reklama
;Dhehe ;D Ja tez czuje sie jak takie pokaźne słoniątko:)z kazdym dniem wydaje mi sie ze jestem coraz wieksza...:)chyba mam juz paranoje...kilkanascie razy dziennie staje przed lustrem i porównuje:):)

Załączniki

• ciaza.highlight.jpg
    ciaza.highlight.jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 76

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry