reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
Wy tu üplaczecie o wasze bipodra a co ja mam zrobic jak do porodu przytylam 21kg i dopiero mi 11 zeszlo??? Myslalam ze troche lepiej z moja waga bo wchodze w spodnie sprzed ciazy a tu dupa zimna!!! Dalej jestem grubas i przez karmienie nie moge sie odchudzac a na brak ruchu nie moge narzekac!!! Co ja mam zrobic???? Hilfe!!!!!

spokojnie, Kreciku, do następnego lata wejdziesz w sukieneczki, a zaraz zima... więc nie trzeba sie obnażać.... uśmiechnij sie i nie zamartwiaj!

Dzieki dziewczynki , ale mi wlasnie o to chodzi , ze moze nie wygladam zle ale jak stanelam na wage i zobaczylam ze mam jeszcze tyle do "doskonalosci"(hiihhihi) to sie zalamalam!!!! Brzuszka juz nie mam ale dupa i biodra zostaly a z tamtad zrzucic to nie jest tak latwo!!! Cholera, ze te kilogramy nie mialy sie gdzie schowac tylko akurat tam!!!!

Ja nie mam pojęcia ile mi zostało tych nadplanowych kg. wiem że odrazu po porodzie znikło 8 a przybrałam przez ciąże 23. Brzucha też już prawie nie mam ale te bioderka, dupcia no i uda to będzie ciężka praca :P

reklama
musiałabym pocwiczyc ale kiedy moj maluch to cwaniak i nie da mamusi nic zrobic coz poczekam na wrzesien i uderze na basen albo aerobik bo na jedno i drugie nie znajde czasu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry