• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cieżarowki) nasza waga

Czytałam, że można. Tylko po bardzo intensywnym treningu np. siłowni czy fitnesie pokarm ma gorzki posmak i dziecko może niechętnie ssać pierś. Taki stan zgorzknienia może się utrzymywać do 1,5 godziny więc lepiej nakarmić dziecko przed ćwiczeniami. Na ilość pokarmu nie ma to wpływu :)

reklama
Czemu mi te kilogramy tak wolno spadaja??? Ostatnio sie wazylam to mialam jeszcze 10 do zgubienia a jak wczoraj stanelam na wage to pokazala ze jeszcze musze zrzucic 8 z tych moich 21!!! Okropnosc!!!

Kasiek rozmiar 36 mowisz kuzwa ja taki miałam w podstawowce ;D ;D ;D ja waze duuuuuzo wiecej
Krecik nie przejmuj sie u mnie tez tak jakby waga staneła w miejscu ty przynajmniej straciłas 2 kilo ja to trace po poł na dwa trzy tygodnie
jedni co mnie pociesza wbiłam sie juz w niektore ciuchy ale ten moj wylewajacy sie brzusio mhhh sam seksapil

hello, musze się pochwalic :) wbiłam się w spodnie sprzed ciąży hahaha coprawda brzuch mi sie wylewał ale wbiłam sie i zapięłam :D a waga ani drgnie, koszmarne...

Heh Basieńko to było oszukane, duże 36 ;) I jak już pisałam to mi się wszystko wylewało ;D ;D ;D Ale i tak sukces że mi dupcia tam wlazła bo niedawno nie wchodziła ;) Powolutko laseczki wrócimy do dawnej formy :) No chyba że ja szybciutko drugiego bobaska sobie zafunduję bo ostatnio poszaleliśmy troszkę z mężem licżąc że laktacja nas uchroni przed kolejnym potomkiem ;) Będzie co mam być, płakać nie będę :laugh: :laugh:

ja tez mysle ze jeszcze laski bedziemy, tylko tzreba poczekac. przeciez to wszystko nam przybieralo nieustannie przez 9 mies, a teraz nie moze tak po prostu zleciec w 1. glowy do gory :) :)

obyscie miały racje kuzwa ja ostatnio miałam wilczy apetyt i przytyłam 2 kilo az wstyd ale teraz niedomagam wiec moze je zrzuce-ale jestem psychol co zamiast sie przejmowac czy nie ma mi czegos powazniejszego to sie matwie waga

reklama
Ja nad morzem opychałam się frytkami i smażoną rybką,goframi i lodami i ciekawe czy waga skoczyła? Bo przed wyjazdem równe 60 pokazywała...czyli 1 kg mniej niż przed ciążą...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry