Hej Dziewczyny
Rita na necie jest pare ogólnych list z wyprawkami dla dzieciątka
Moja wyprawka jest skompletowana dla malucha od 1 do 6 miesiąca później mam przestój bo nie wiem jaki wielki ten mój Babol urośnie i będę dokupować jak coś w październiku.
Tak ogólnie mam:
10
bodziaków na każdy rozmiar z różną długością rękawka.
po 2/3
koszulki z krótkim rękawkiem na każdy rozmiar
półśpiochy i spodnie mam tylko na okres 1-3 to wyjdzie z 6 par, muszę dokupić na wyższe rozmiary jeszcze
pajacyków mam ok po 5 na każdy rozmiar bawełniane i welurkowe
spiochy mam pojedyncze bo cięzko takowe w lumpach dostać :/ a nowe będę patrzeć, jak się coś trafi to biorę
kaftanik mam jeden dla miesięczniaka bo nie wiem jak się będą sprawdzać
rampersów mam kilka ale to wyjdzie max po dwa do 4 miesiąca (nie podobają mi się okrutnie one więc mam mało

)
bluzy rozpinane i przez głowę też pojedyncze bo mi dziecko sie na lato rodzi praktycznie i będą wykorzystywane tylko na wieczór przed domem
Jeśli chodzi o apteczkę malucha to mam długą listę leków i przyborów ale to już nie będę tu wlkejać, jak coś to prześlę na emila

Na dzień dzisiejszy jest dostęp do wszyskiego i zawsze więc jeśli czegoś się zapomni to w każdej chwili można dokupić.
Ja wyprawkę zaczełam kompletować jakoś pod koniec stycznia byłam wtedy jakoś w 24tc, bardziej cuduje moja mama niż ja jeśli chodzi o zakupy. Ale tak jak patrzę to tylko mi zostało do kupienia tylko produkty kosmetyczne i podstawowe leki...
Nie ma co się zamartwiać, trza iść do sklepu i SZALEĆ

w miarę rozsądku
Dziewczyny "na końcówce" odpoczywać ile się da

i trzymam &&&&&
Pozdrówka :*