Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś szukałam ubrań ciążowych w moim ulubionym Lumpku ale niestety dla przyszyłych mam nie mają nic
za to dla maluchów były 4 worki cudów, polecam ul. Francuska ceny ok a ubranka nówki lub w super stanie
gdyby ktoś wiedział gdzie na lumpakach kupie coś na ciąże to dajcie znać będe wdzięczna
super wielkie dzięki na pewno tam zajrzę w poszukiwaniu ciuszków dla mojej niuniHej a wiec jest to sklepik który nazywa się "Tania elegancja" to taki domek wolno stojący pomiędzy szkołą podstawową a szkołą ekologiczna na ul. Francuskiej. W tym budyneczku są dwa lumpki ja polecam Tanią elegancje, chodzę tam od 8 lat, pracuje tam miła i pomocna Pani (daje upust przy większym kupnie) i mają bardzo dożo rzeczy nowych z metkami do 50 zł. W tym drugim nigdy nie byłam, bo nie chciała bym podpaść Pani z Taniej elegancji, która często stoi na schodach.dodam jeszcze że właścicielka lumpka ma drugi sklep na przeciwko Lidla na ul. Wyszyńskiego, ten nazywa się Bry&tania (czy jakoś tak)., wcześniej była tam mydlarnia. Też tam zachodzę, towar mają także dobry, tylko Pani ekspedientka jest mniej sympatyczna (np. nigdy nie dostałam od niej rabatu, nawet przy większych zakupach). mam nadzieję że pomogłam
pozdrawiam