• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

dzieki dziewczyny za kawe :) poczytalam Was i stwierdzam ze jak mam ochote to sobie wypije jedna i nie zaszkodzi :) U mnie z imionami na razie ciezko :) to co mi sie podoba nie koniecznie podoba sie Miskowi i tak w kółko :) ale mysle ze wypracujemy kompromis :) Dziewczynka to moze Dominika , Ola a Chlopiec Macius albo Olaf ..... ach ciezko sie zdecydowac :)
Hmm jeszcze nie zagladalam na wózki i jestem zupelnie zielona.....

reklama
Witajcie przyszle i juz obecne mamuski!! sorki ze wam wpadam na watek ale mam na sprzedaz ciuszki dla dziewczynki od 0-12 czyli 62-74 i 80 i po kolezanki synku ale to dopiero 74/80 98/104 gdyby ktoras byla zainteresowana zapraszam na watek z bazarkiem tutaj lub na temat sprzedam i tam znajdziecie pod moim nickiem wszystkie dostepne ciuszki i zdjecia a takze ceny

zainteresowane mamy prosze pisac. Mam rowniez na sprzedaz duzo bodow i pajacow kazdy po 3zl sztuka niestety brak czasu na wstawienie zdjec ale jesli zajdzie taka potrzeba uczynie to

pozdrawiam i zycze szybkich rozwiazan!!!

Drogie Mamy i Przyszłe Mamy!
Jeśli chciałybyście się dowiedzieć jak bezpiecznie nosić maluszka, jak zapewnić mu właściwą pozycję, żeby nie obciążać małego kręgosłupa, jak noszenie w chuście pomaga budować relacje między rodzicami i dzieckiem, wspomaga przy kolkach, korzystnie wpływa na rozwój bioderek, a przy okazji pozwala wykonywać codzienne czynności z maluszkiem przy sobie, zapraszam Was na warsztaty chustowe 24 marca.
W ramach większego weekendowego cyklu warsztatów dla rodziców tym razem niższa cena za szkolenie. Szczegóły w chustowym wątku poniżej i na priv.
Pozdrawiam i być może do zobaczenia;)

jesteśmy..
Jula, 3640g, 57 cm, godz 16:15, 5.03.2012. - poród przebiegał sprawnie, szybko.. niestety na samym koncu okazało się, ze trzeba zrobić szybką cesarkę.
Mała zdrowa, głodomorek, domaga się miłości... ja powoli dochodze do siebie chociaz cięzko..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry