Anipul
Fanka BB :)
Ok. Dziękuję. A czy też miałaś czasami takie chwile, że było Ci smutno, na nic nie miałaś ochoty i ogołem miałaś takie rozbicie?W sumie chodziłam przez pół roku. Pokonałem nerwice. Hisyoria mojego znagania. I strona Zaburzeni.pl.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok. Dziękuję. A czy też miałaś czasami takie chwile, że było Ci smutno, na nic nie miałaś ochoty i ogołem miałaś takie rozbicie?W sumie chodziłam przez pół roku. Pokonałem nerwice. Hisyoria mojego znagania. I strona Zaburzeni.pl.
Pewnie. Jak miałam objawy somatyczne to wtedy najbardziej. Dochodziło do tego uczucie jakby wszytko się działo obok.Ok. Dziękuję. A czy też miałaś czasami takie chwile, że było Ci smutno, na nic nie miałaś ochoty i ogołem miałaś takie rozbicie?
Ech... zastanawiam się czy to kiedykolwiek mnie opuści...Pewnie. Jak miałam objawy somatyczne to wtedy najbardziej. Dochodziło do tego uczucie jakby wszytko się działo obok.
Bierzesz leki? Bo nie pamiętam?Ech... zastanawiam się czy to kiedykolwiek mnie opuści...
Odpuści. Tylko trzeba pracować nad tym. Dotrzeć skąd takie problemy w nas. Zaakceptować. A wtedy odpuściEch... zastanawiam się czy to kiedykolwiek mnie opuści...
Nie.. nie biorę... zaczęłam brać jakies 4 lata temu... po tym jak moja córka miała bezdechy afektywne, bo od tego się wszystko zaczęło. Ale po roku odstawiłam i do tej pory bylo ok.Bierzesz leki? Bo nie pamiętam?
Klaudina... ze mną chyba nie chciałabyś się zamienićA mnie dziś znów zaczyna łapać. Znowu zaczęłam nakręcać się na pierś z którą mam problemy od roku. Zaczęłam googlowac I sobie raka wmawiać. Niech się ktoś na mózg zamieni![]()
A mnie dziś znów zaczyna łapać. Znowu zaczęłam nakręcać się na pierś z którą mam problemy od roku. Zaczęłam googlowac I sobie raka wmawiać. Niech się ktoś na mózg zamieni![]()
No nie wiem. 9Klaudina... ze mną chyba nie chciałabyś się zamienić![]()
A mnie dziś nie jest do śmiechu ;( jedna piers mnie tak ciągnie że jak wstaje to o niczym innym nie myślę jak o tym bolujest przeszywajacyHahahahahahahahahahahaha wymieńmy się - cycki jeszcze nie przerabiałam hahahahahaaahahha