Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koszmar za zycia. Przeczytaj sobie w necie, bo tak lepiej zrozumiesz. Jedno z najgorszych rzeczy jakie mnie w zyciu spotkaly. Nie zycze tego nikomu
określiłabym derealizację jako wariowanie bez wariowania - z zachowaniem pełnej pamięci i świadomości. konkretniej Link do: Forum - Nerwica - Derealizacja - Depersonalizacja - Depresja - Zaburzenia lękowe. • Zobacz wątek - Encyklopedia objawów Derealizacji/Depersonalizacji
Ja pier***dole sory ale inaczej się nie da tego opisać. Współczuję, ja myślałam że mam jazdy bo mnie dusi albo serce wali,a wy to macie dopiero atrakcję... To okropne co się może stać z człowiekiem,a najgorsze jest to że przeciętny Kowalski nawet nie ma pojęcia co może siedzieć w głowie...określiłabym derealizację jako wariowanie bez wariowania - z zachowaniem pełnej pamięci i świadomości. konkretniej Link do: Forum - Nerwica - Derealizacja - Depersonalizacja - Depresja - Zaburzenia lękowe. • Zobacz wątek - Encyklopedia objawów Derealizacji/Depersonalizacji
jeden z objawów nerwicy, może się przytrafić zarówno osobom całkiem zdrowym, jak i z zaburzeniami lękowymi między innymi. stan wypalenia mózgu, przegrzania kabli![]()
Zobaczcie jakie "zdrowe" ciężarne mają podejście do nerwicy...