Po prostu musiałam od razu zwiększyć dawkeNie bardzo rozumiem.. najpierw pisałaś że cała ciaze byłaś na lekach 10 mg A teraz piszesz że wróciłaś do leków po ciąży..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po prostu musiałam od razu zwiększyć dawkeNie bardzo rozumiem.. najpierw pisałaś że cała ciaze byłaś na lekach 10 mg A teraz piszesz że wróciłaś do leków po ciąży..
Z tego co wiem paroksetyna nie jest wskazana w ciążyWitajcie Kobietki,
Będę mi bardzo miło jeśli będę mogła do Was dołączyć![]()
Jestem Kaśka, mam 37lat, od 13 lat zmagam się z nerwicą. Przed ciązą i w pierwszej ciąży brałam leki. Synek urodził się zdrowy, dostał 10 pkt Apgar. Jednak ma zaburzenia integracji sensorycznej, podwyższoną kinazę kreatynową, niedomykalnosc zastawek i zastanawiam się teraz czy to nie skutek przyjmowania leków w ciąży. Planuje też drugą ciążę. Chce od dziś zacząć brać mniejszą dawkę bo paroksetyna, ktorą biorę powoduje u mnie hiperprolaktynemie czynnosciową. Moja psychiatra kazała z lekiem postępować tak samo jak w pierwszej ciąży. A jak to u Was jest z lekami w przypadku planowania ciąży lub jeśli już jesteście w ciąży??
Pozdrowionka dla Was!![]()
No teraz po porodzie to bywa roznie hormony i lęki.daja o.sobie znac do tego totalna zmiana zycia.... rytm.dnia i nocy dostosowany do Malego czasami chodze jak.zombi....zmienilam tez leki z sertraliny ktorktonaa byla dozwolona w ciazy ale na mnie niestety nie bardzo dzialalaGratuluję [emoji3590] miło czytać takie słowa . Daj znak jak się czujesz ?m.in. też jak psychicznie w huśtawce hormonów po porodzie .
Ja paroksetyne biorę 13 lat, w pierwszej ciąży brałam i teraz druga planuje, ale przez nią nie mogę zajść i muszę zmniejszyć dawkę, ale zejście jest masakryczne.No teraz po porodzie to bywa roznie hormony i lęki.daja o.sobie znac do tego totalna zmiana zycia.... rytm.dnia i nocy dostosowany do Malego czasami chodze jak.zombi....zmienilam tez leki z sertraliny ktorktonaa byla dozwolona w ciazy ale na mnie niestety nie bardzo dzialala[emoji53]na paroksetyne (parogen) bo na niej mozna karmic bo przenika do mleka yljo w, 1-2%wiec skutki uboczne brania lekow tez daja o sobie znac niestety .... mam nadzieje ze powoli sie to wszystko unormuje...
Mi lekarz kazał odstawić eliceę brałam tylko 5 mg. Początek ciazy. W razie czego wspomniał o asertinie podobno najbezpieczniejszyHej czy któraś z Was brała w ciąży lek elicea? Czy jest on bezpieczny?
A działanie podobne ma asertin?Mi lekarz kazał odstawić eliceę brałam tylko 5 mg. Początek ciazy. W razie czego wspomniał o asertinie podobno najbezpieczniejszy
Odstawiłas elicee na początku ciąży czy przed ciążą?Mi lekarz kazał odstawić eliceę brałam tylko 5 mg. Początek ciazy. W razie czego wspomniał o asertinie podobno najbezpieczniejszy
Całkowicie po teście . Próbowałam wcześniej ale objawy odstawienne nie ciekawe. Napisz coś o sobieOdstawiłas elicee na początku ciąży czy przed ciążą?