Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro ja mogłam karmić na paroksetynie, to na sertalinie tym bardziej można. Zresztą mój psychiatra powiedział, że na sertalinie jak najbardziej, bo jest najbezpieczniejsza.Czy któraś mamcia karmi piersia na sertralinie? Wszystko ok? Nie biorę już prawie tydz tzn zaraz od porodu asentry i czuję się do dupy.. Polozna kazala wrócić do leków a ja jakoś boję się o mala..
Nie wiem czy to do mnie bo nie oznaczylas ale jesli tak to z synkiem wszystko w porzadkuZdrowia, a jak dzidzia?
Jednak synek??? Jeszcze kiedyś na poczatku pamiętam że miała być chyba córeczkaNie wiem czy to do mnie bo nie oznaczylas ale jesli tak to z synkiem wszystko w porzadku![]()
Lekarz sam nie wiedzial wtedy, sprzet z przed 20 lat wiec tam mozna bylo wszystko zobaczycJednak synek??? Jeszcze kiedyś na poczatku pamiętam że miała być chyba córeczka![]()
Skoro ja mogłam karmić na paroksetynie, to na sertalinie tym bardziej można. Zresztą mój psychiatra powiedział, że na sertalinie jak najbardziej, bo jest najbezpieczniejsza.
Ja bralamDziewczyny ktoras z was niedawno mi pisala ze brała paroksetyne w ciazy....
Kasiu mogłabyś mi powiedziec co sie działo takiego ze brałaś? I czy od początku ciazy ?Ja bralam