reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
To nie jest kwestia siły. Trzeba zrozumieć że nie jesteśmy swoimi myslami. W głowie możesz nawet popełnić samobójstwo i co z tego? Trzeba zrozumieć że w głowie możesz wszystko wtedy to ryzykowanie i przyzwalanie będzie dla ciebie łatwe bo zdasz sobie sprawę że to co masz w głowie jest iluzją stworzoną przez twój umysł;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje mi się że czytacie te wszystkie bzdury w internecie i zaraz szukacie tego u siebie...
No i na pewno to macie i cholera wie co jeszcze.... Przechodziłam to więc nie radzę wam się w to pakować!!!!

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje mi się że czytacie te wszystkie bzdury w internecie i zaraz szukacie tego u siebie...
No i na pewno to macie i cholera wie co jeszcze.... Przechodziłam to więc nie radzę wam się w to pakować!!!!

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też. Niestety internet jest dla mnie najbardziej szkodliwy. Czego ja nie miałam, ewentualnie czym się nie martwiłam że mam. Najlepiej nie czytać żadnych zdrowotnych porad w necie. Przy nerwicy tylko to pogarsza stan. Niestety jeszcze czasem zdarza mi się zbłądzić :/

Ostatnia edycja:
Ja dzisiajbgorzej się czuje ale to może być też pogoda bo wczoraj piękne sloneczko a dzisiaj cały dzień pochmurny. Dzisiaj też kiedy zaczęłam słuchać DivoVica postanowiłam zapisywać wszystko co dla mnie jest ważne i kiedy po południu zaczęłam znowu źle się czuć otworzylam sobie zeszyt i przeczytałam parę razy to co zapisalam i zrobiło mi się lepiej. Jeszcze raz karolyn1987 dziękuje za podpowiedź. :)

Ja dzisiajbgorzej się czuje ale to może być też pogoda bo wczoraj piękne sloneczko a dzisiaj cały dzień pochmurny. Dzisiaj też kiedy zaczęłam słuchać DivoVica postanowiłam zapisywać wszystko co dla mnie jest ważne i kiedy po południu zaczęłam znowu źle się czuć otworzylam sobie zeszyt i przeczytałam parę razy to co zapisalam i zrobiło mi się lepiej. Jeszcze raz karolyn1987 dziękuje za podpowiedź. :)
Jak coś to pytaj;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry