Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie nawidzę zawrotow.własnie jednym z moich lęków są zawrotyDziewczyny macie mocne zawroty glowy przy nerwicy i ciazy?
Całe szczęście nie... ale przy nerwicy są możliwe.Dziewczyny macie mocne zawroty glowy przy nerwicy i ciazy?
Ja mam odwrotnie. Rano czuję się super a wieczorami gorzej, o tej porze zazwyczaj dopadają mnie lęki.Dziękuję że mnie wpsieracie dziewczyny teżchce poczuc ta nnormalność kiedyś ją czulam jak nerwica przeszła mi na rok ale niestety wróciła. Ja teraz czuje się dobrze ja zawsze źle czuje się rano a wszystko przechodzi mi wieczorem nie wiem czemu
No właśnie teraz mnie tak wzięło... leżę w łóżku i jest mi już od tych zwrotów niedobrzeJa nie nawidzę zawrotow.własnie jednym z moich lęków są zawrotydzis chodzę na tzw.szerokich nogach. Ty tez?
Jak po nocy? Przeszlo?No właśnie teraz mnie tak wzięło... leżę w łóżku i jest mi już od tych zwrotów niedobrzeboję się zasnąć...
Właśnie miałam pisać że przeżyłam okropny atak w nocy cała się trzesłam, nie mogłam oddychać a później jeszcze bol i uczucie gorąca w klatce piersiowej no i oczywiście zawroty glowyJak po nocy? Przeszlo?
Współczuję Ci kochana. A teraz jak sie czujesz?Właśnie miałam pisać że przeżyłam okropny atak w nocy cała się trzesłam, nie mogłam oddychać a później jeszcze bol i uczucie gorąca w klatce piersiowej no i oczywiście zawroty glowyzasnęłam dopiero o 5... nie poszłam dziś do pracy masakra...
Dziękuję :*Współczuję Ci kochana. A teraz jak sie czujesz?