murasaki
Fanka BB :)
Nie, nie mam też bóli głowy. Mam ewentualnie trochę podwyższone ciśnienie wtedy. Czasem jakieś nerwobóle. Moja nerwica jest dosyć opanowana.A Tobie nie dokuczaja zawroty na tle nerwowym?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, nie mam też bóli głowy. Mam ewentualnie trochę podwyższone ciśnienie wtedy. Czasem jakieś nerwobóle. Moja nerwica jest dosyć opanowana.A Tobie nie dokuczaja zawroty na tle nerwowym?
Ale zawsze tak mialas czy po prostu z tego wychodzisz?Nie, nie mam też bóli głowy. Mam ewentualnie trochę podwyższone ciśnienie wtedy. Czasem jakieś nerwobóle. Moja nerwica jest dosyć opanowana.
ZazdroszczęNie, nie mam też bóli głowy. Mam ewentualnie trochę podwyższone ciśnienie wtedy. Czasem jakieś nerwobóle. Moja nerwica jest dosyć opanowana.
Tak, mąż namawiał mnie żebyśmy poczekali, ale ja byłam uparta chciałam dzidziusia. Poza tym ile niby miałabym czekać, skąd mogę wiedzieć kiedy to minie i czy w ogóle?Klara a powiedz mi decydując sie na ciążę mialas objawy nerwicy?
Kochana ja nerwice mam ponad 10 lat.bylo różnie.8 lat temu urodziłam corke- wtedy nie wiedzialam ze to nerwica. 4 ostanie lata bralam leki co bardzo poprawiło jakość mojego życia. Ale z mężem chcieliśmy 2 dziecko. I odstawiłam leki i podjęłam decyzjęTak, mąż namawiał mnie żebyśmy poczekali, ale ja byłam uparta chciałam dzidziusia. Poza tym ile niby miałabym czekać, skąd mogę wiedzieć kiedy to minie i czy w ogóle?
A Ty jak miałaś?
Wcześniej miałam dużo więcej objawów. A teraz dużo nad sobą pracuję i myślę że z tego wychodzę. Stram się nie skupiać na odczyciach z ciała, choć nie jest to łatwe.Ale zawsze tak mialas czy po prostu z tego wychodzisz?
Mnie jak zaakceptujecie a teraz się z nią szarpiecie.Kurcze współczuję nam
kiedy to minie?![]()
Nie wiemm..ale Fajnie by bylo zyc bez niejKurcze współczuję nam
kiedy to minie?![]()