Klara28
Fanka BB :)
Różyczko właśnie leżę sobie w łóżku i nie czuje się najlepiejKlara jak dzis samopoczucie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Różyczko właśnie leżę sobie w łóżku i nie czuje się najlepiejKlara jak dzis samopoczucie?
Dzis masz wolne?ja mialam wrocic do pracy ale nie dostalam zaświadCzenia od gin i lekarz medycyny pracy nie podpisal mi papieru. Ale chyba jednak nie wrócę...ze względu na nerwiceRóżyczko właśnie leżę sobie w łóżku i nie czuje się najlepiejstrasznie bola mnie plecy i jest mi dziwnie jakby niedobrze albo słabo sama nie wiem już jak to opisać
![]()
Tez jeszcze leze i narazie jest w miare.ale znając życie niedlugo.A Ty jak się czujesz?
Tak, dziś i jutro mam wolne.Dzis masz wolne?ja mialam wrocic do pracy ale nie dostalam zaświadCzenia od gin i lekarz medycyny pracy nie podpisal mi papieru. Ale chyba jednak nie wrócę...ze względu na nerwice
Obys cały dzien czuła się dobrzeTez jeszcze leze i narazie jest w miare.ale znając życie niedlugo.
Wątpię..taki moj urok. A Ty do kiedy zamierzasz pracowac?Obys cały dzien czuła się dobrze![]()
Chyba do końca lipca bo wtedy przyjeżdża moja siostra z 5-miesięcznym synkiem i będziemy sobie razem siedziećWątpię..taki moj urok. A Ty do kiedy zamierzasz pracowac?
To powiem Ci ze dlugo chcesz pracowaćChyba do końca lipca bo wtedy przyjeżdża moja siostra z 5-miesięcznym synkiem i będziemy sobie razem siedziećzawsze to jakaś odskocznia od codzienności