Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja dzisiaj ostatnie poprawki przed świętami i jeszcze przyozdobione domku.
Mam pytanie bolą Was jajniki bo mnie wczoraj bolewał w sumie to co jakiś czas mnie pobolewaja albo kiedy się naciagam macie też tak?
Ja dziś odpoczywam, pełen relaxpóźniej ewentualnie jakieś drobne zakupy.
Kompletnie zapomniałamA ja dzisiaj ostatnie poprawki przed świętami i jeszcze przyozdobione domku.
Mam pytanie bolą Was jajniki bo mnie wczoraj bolewał w sumie to co jakiś czas mnie pobolewaja albo kiedy się naciagam macie też tak?
Podobno w ciąży ma się problemy z pamiecią ja tez dzisiaj dopiero przypomnialam sobie o ozdobachKompletnie zapomniałamże dobrze byłoby powyciągać baranki, pisanki... nie wiem gdzie ja mam głowę
![]()
![]()
A ja jestem ze wszystkim w lesie...jak nigdyA ja dzisiaj ostatnie poprawki przed świętami i jeszcze przyozdobione domku.
Oj tam... czasem warto trochę odpuścićA ja jestem ze wszystkim w lesie...jak nigdy
Oj ja zdecydowanie mam. Wszystko muszę notować bo inaczej o niczym nie pamiętamPodobno w ciąży ma się problemy z pamiecią ja tez dzisiaj dopiero przypomnialam sobie o ozdobach![]()
Ja w tym roku nie starałam się jak w poprzednich ze względu na ciąże oszczędzałam się.Gdybym miała zrobić to co zawsze to zastało mi jeszcze umycie mebli bo są całe opalcowane, wypranie dywanów i puf(mój pies zawsze siedzi na tych pufaf i są brudne). A więc w tym roku nie postarałam sięA ja jestem ze wszystkim w lesie...jak nigdy