iga_123,Witam, dziewczyny czy ktoś tu jeszcze jest??? pilnie potrzebuje pomocy...
Jesteśmy. Opowiadaj co się dzieje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
iga_123,Witam, dziewczyny czy ktoś tu jeszcze jest??? pilnie potrzebuje pomocy...
Cześć dziewczyny! Jestem w 23 tygodniu ciąży. Od jakichś trzech tygodni dopadają mnie dziwne lęki i nerwy. Mój lekarz prowadzący widząc powagę sytuacji położył mnie do szpitala. Miałam tam konsultację psychologiczną i psychiatryczną. Psychiatra przepisał mi lek Zotral 50mg. Po zapoznaniu się z ulotką i poczytaniu o leku w internecie boję się go zażywać. Dlatego byłam na konsultacji u innego psychiatry. Ten przepisał mi z kolei lek Cloranxen. Wykupiłam lek w aptece ale ciągle mam obawy czy powinnam go brać. Nie chcę zaszkodzić dzidziusiowi. W stanie strasznych nerwów biorę doraźnie Relanium 2mg. Czytałam że któraś z was brała lek asertin. Wcześniej też spotkałam się z tym że dziewczyny w ciąży go brały. Poradźcie co robić. Dodam że po świętach jestem umówiona również do psychologa.