Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam was dziewczyny dawno nie zaglądałam bo nerwica dała mi trochę spokój i nie myślę o niej przestałam się już nią przejmować bo szkoda sobie życie marnować a nie siedzieć i się zadreczac i nakrecac byłam dzisiaj na wizycie 39 tyg jutro do szpitala będą mi poród wywoływać mam za duzo wód plodowych niby z małą wszystko ok ale jednak obawy są co to będzie i jak ....Z jednej strony już chce żeby było po wszystkim bo brzuch mam duży i wszystko spuchniete ...A z drugiej strach przed porodem czy cc bo to też nie wykluczone
Trzymam kciukiWitam was dziewczyny dawno nie zaglądałam bo nerwica dała mi trochę spokój i nie myślę o niej przestałam się już nią przejmować bo szkoda sobie życie marnować a nie siedzieć i się zadreczac i nakrecac byłam dzisiaj na wizycie 39 tyg jutro do szpitala będą mi poród wywoływać mam za duzo wód plodowych niby z małą wszystko ok ale jednak obawy są co to będzie i jak ....Z jednej strony już chce żeby było po wszystkim bo brzuch mam duży i wszystko spuchniete ...A z drugiej strach przed porodem czy cc bo to też nie wykluczone
I jak tam po wizycie. Ja dzisiaj czuje się okropnie, nie mam na nic sił mam uczucie takie ze nie wiem jak go pisać chciałaby zeby lek zaczal juz dzialac ale trzeba poczekać dwa tygodnie. Tak się boje mojego dzieciaczka a naz jeszcze mnie dobija że jak sie u mnie nie zmieni nic to wysle mnie po porodzie do psychiatryka na leczenie a on bedzie zajmiwal sie dzieckiem i odbierze mi prawa. Nie wiem ci robić z kim rozmawiac jak sobue pomoc juz na prawde nie wiem tak sie boje tego wszystkiego ze mnue to przerastaiwi ja niestety też dzis idę do psychiatry po leki. tak zdecydowałam ale nie chce się dalej męczyć bo to chyba jeszcze gorsze; (((( czasem trzeba się wspomóc lekami i powinniśmy byc dumne ze tak daleko juz zaszłysmy. u mnie aktualnie 20tc. lek który bierzesz na prawde jest w minimalnej dawce i to jeden z najładniejszych leków. kiedyś też go zażywalam ale niestety musiałam go szybko zmienić bo na mnie nie dzialalm byl po prostu za słaby. teraz czekam w kolejce do lekarza i zobaczymy czy mi coś przepisze. moja nErwica bardzo się nakręcił niestety od pobytu w szpitalu z corka tak jak pisałam wczesniej; ((( dama znać po wizycie.