karola0096
Zaangażowana w BB
dziewczyny ja mimo złego samopoczucia i cholernej nerwicy spakowałam torby i jestem w drodze w góry z dziećmi i mezem. 550km. ale postanowiłam ze nie dam jej wygrać i zrezygnować ze swoich planów przez nią!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brawo Karoladziewczyny ja mimo złego samopoczucia i cholernej nerwicy spakowałam torby i jestem w drodze w góry z dziećmi i mezem. 550km. ale postanowiłam ze nie dam jej wygrać i zrezygnować ze swoich planów przez nią!!![]()
Super....gratuluję Ci bardzo☺najważniejsze ze juz po i masz swoją małą ksiezniczkę przy sobie. Ps.jakie imie wybraliście?Witam dzisiaj urodziłam !!!!
Poród wywoływały 2 tyg po terminie nie trwał długo bo 2,5 godz ale dało mi nieźle popalić ale już po wszystkim mała 3800 i 57 długa niezmiernie się cieszę ze jest już ze mną .
Gratulacje!!! Już po wszystkim zazdroszczęWitam dzisiaj urodziłam !!!!
Poród wywoływały 2 tyg po terminie nie trwał długo bo 2,5 godz ale dało mi nieźle popalić ale już po wszystkim mała 3800 i 57 długa niezmiernie się cieszę ze jest już ze mną .
Nie martw sie porodu...jeszcze masz czasU mnie też masakra. Zaczynam Panikowac jak pomyślę o porodzie a jestem dopiero na początku 5 miesiąca.
Czy będę dobra mama . Czy dam radę dobrze wychować dziecko skoro wszystkiego się boję...
Nie no coś ostatnio ten czas daje mi w kość...
Może to minie ... narazie stan gorszy utrzymuje się 2 tydzien ... beczec mi się chce.
18 tc