Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
doty
dotyczy głównie serca? czyli ? bo nie rozumiem, przy nerwicach występują takie objawy jak panika, ból klatki piersiowej, duszności, zawroty głowy itp ale tego nie rozumiem
To wyszlo teraz na usg ze mala mniej wazy?ja biore praktycznie od samego poczatku zelazo ktore mi sie slabo wchlania ale ponoc witamina c ulatwia wchlanianie zelaza ale proponuje ci duzooo sokow z burakow... ja odkad dopadla mnie w ciazy nerwica lekowa to wogole zapomnialam o tym ze mi po zelazie bylo niedobrze jakos przeszlo... teraz mam przez nerwice o wiele gorsze problemy przez ten ciagly stres okazalo sie ze moja coreczka malo przybiera na wadze czasami nie mam juz sil glupia nerwica !!!
Spokojnie. Wrócisz to skontroluj..warto sie upewnić u innego lekarza.lekarz powiedzial ze to wcale nie musi byc przez to moge miec maly przeplyw lozyska co mi bedzie sprawdzal jak cos w szpitalu
... ale moze przybierze i nie bedzie koniecznosci ja panikara i tak po przyjezdzie ide do innego skonsultowac ... bo nie wytrzymam miesiac do nastepnej wizyty a jak mam maly przeplyw to trzeba dzialac jak najszybciej