Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to daj znac co z malutką i kiedy wychodzicie do domu. Trzymam kciuki zeby bylo okeyJutro kardiolog to sie dowiemy ale moze byc ze nic poważnego i same znikną.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Ja tez mam nerwice. Odstawiłam leki i za 1 podejściem zaszlam w ciążęHej,jestem tu nowa nerwica 2lata ,od 3miesiecy nie zażywam leków,bo też chce zajść w ciążę ,bywa różnie mam pytanie czy trudno Wam było zajść w ciążę ,mam już jedno dziecko ma 6lat i boję się że będzie ciężko
Jestem teraz w 34 tc.powiem tak..jest różnie..raz lepiej raz gorzej.ale staram sie wytrwać do porodu.jakos daję radę.najważniejsze ze juz mi zostało 6 tyg i urodzi sie moja druga córeczkaNo właśnie ja się wkręcam że mi się nie uda zajść w ciążę ,a jak się czułaś w ciąży ?
Super , gratulacje,no właśnie ja z pierwszą też nie miałam nerwicy kiedy mała miała 4latka mnie dopadło ,odwlekalam decyzję ,teraz odstawiłam leki i chce zacząć starania ,boję się że jak się nie uda to znowu zacznę panikowaćJestem teraz w 34 tc.powiem tak..jest różnie..raz lepiej raz gorzej.ale staram sie wytrwać do porodu.jakos daję radę.najważniejsze ze juz mi zostało 6 tyg i urodzi sie moja druga córeczkadlugo zwlekalam z druga ciąża bo balam sie jak poradzę siebie z nerwicą.