Właśnie mam takie same plany .Postanowiłam że zaryzykuje.Chociaż bardzo sie boje tak długo odkładałam tą decyzję .Mój synek bardzo chce mieć rodzeństwo a ja czuje sie winna ze jestem egoistką i myślę tylko o sobie.:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ostatnio lekkie zawroty głowy, robi mi się słabo, mam wrażenie, że zaraz zemdleje, czuję lęk i niepokój, czasem mrowienie w stopach. Kiedyś miałam kołatania Serca, ale od wizyty u kardiologa zniknęło. Do tego bardzo steruję się różnymi sprawami, które kiedyś nie były dla mnie problemem np. wizyta u fryzjera, zakupy itp. Wtedy często mam ataki paniki. Ale ciągle walcze i na pewno sie nie poddam.Żaneta86 a ty jakie masz objawy nerwicy?
Monia27-85 jak ja Ciebie doskonale rozumiem. Kiedyś pewna siebie dziś bojaca się własnego cienia. A tak wgl witam się z wami serdecznie. Jestem tu nowa. Mam 38 lat i prawie 11 letnia córkę. Od narodzin córki walczę z depresja i nerwica lękową. Jestem cały czas na lekach. Od 4 lat walczę o kolejna ciążę. Mimo iż myślałam że depresja i leki to mój największy problem życie okazało się jeszcze bardziej brutalne. Miałam ubytek w bliznie po cc. Teraz jestem po 2 operacjach naprawczych i nadal nie jest różowo. To pogłębia jeszcze moja depresję. Moja gin mówi że jeśli obecny stan blizny się utrzyma to w czerwcu dostanę zielone światło na ciążę. Tylko to będzie ciąża wysokiego ryzyka co dla mnie jest równoznaczne z ogromnym stresem i jeszcze większą nerwicą. Nie wiem jak sobie z tym poradzę ale w głowie mimo leku mam tylko jedną natretna myśl- dziecko.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom