Też mam te paskudne mysli.. raz jest naprawdę w porządku, a gdy znowu zaczyna sie teen potok mysli w glowie, wydaje mi się że zwariuje.. I też często wkrecam sobie rozne rzeczy, mysli niekiedy są tak absurdalne ..wtedy mam wrażenie, ze jestem jakas wariatka. Ponoc to normalna reakcja na stres, niepokój, ale meczy niemilosiernie. U mnie takie stany pojawialy się najczęściej w momencie nadchodzacych zmian w zyciu.Hej dziewczyny wracam przepraszam ze raz tak Jesten raz mnie nie ma ale raz wydaje mi się ze jest już ok i w tedy to znowu wraca. Musze sie wygadać może ktoras z Was też tak mamam potworne natrentne myśli na temat wszystkiego mojego dzieciątka religii życia mojego zdrowia psychinczego a to że msm obsesje a to że jestem chora psychicznie a to że mam jakaś schizofrenię. Najgorsza myśl dzisiejsza jedna z wielu muszę no porostu muszę się wygadać z wszystkiego robię z igły widły. Np ostsnio pobrudzilam się smarem miałam tak brudne u jednej dłoni na środku że nie wiem skąd mi przeszły do głowy że wygląda jak stygmaty i pomyślałam sobie że zaraz mi się nawkreca i tak się tego bałam że nie wiem z drugiej strony zdaje sobie sprawe że to tylko smar dzisiaj np miałam lekko zadrapanie na piersi i znowu myśl że zaraz sobie nawkeracam że się samookaleczam No i poszło jedna myśl za druga jedna za druga i w końcu doszło do tego że mam wrażenie jak bym miała jakaś schizofrenię. Z drugiej strony doskonale wiem że tak nie jest i zdaje sobie spraw ejakei jest to absurdalne ale te emocje wywołane przez te myśli mnie gubią te lęki i to wszystko. Chodzę do psychologa Byłan juz u dwóch każdy mówił że to zwykle napady lęku... Oczywiście o tych myślach z dzisiaj nie powiedziałam bo wizyta dopiero wr wtorek. Co dziennie jest coś innego... A jak to przejdzie to ogromne wyrzuty sumienia że zamiast cieszyć się Ciaza to Przemyslam...
że mój maluszek musi to znosić z jednej strony pociesza mnir myśl że właśnie zaczęliśmy 34tc i juz bliżej niż dalej ale to uczucie ten mętlik w głowie jest nie do opisania.... Powiedzcie mi co o tym sądzicie
![]()