Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Necia1424 u mnie to są skurcze przepowiadajace a ze względu na moją blizne to lepiej żeby ich było jak najmniej groził mi przedwczesny poród a wiadomo że każdy tydzień się liczy podobno 15 marca mam planowane cc
Ja mam na 16 marca planowane cc. Lekarz mi powiedzial ze sertralina jest bezpieczna w ciazy,jak rowniez przy karmieniu piersia. Ja bralam raz paroksetyne przez 8 miesiecy,wiem,ze ona jest silniejsza. Tylko kurcze czy zawsze juz beede musiala brac leki? W pierwszej ciazy dalam rade bez....
Anetkaa121 ja też bym chciała sama sobie radzić z lękami bez pomocy leków ale póki co nie da się inaczej na ulotce pisze że nie zaleca się brania sertraliny w ciąży i że ten lęk przenika do mleka ginekologa nie pytałam
Mi odkąd leżę nerwica jakby się zaostrzyła . Źle mi z tym że nie potrafię tyle lat funkcjonować bez leków ale teraz widzę że bez nich nie wiem jak dawałabym radę. Wiem napewno że będę musiała do nich wrócić Ale przynajmniej będę funkcjonować...
Necia1424 bo jak leżymy to mamy za dużo czasu na myślenie i przeważnie o tym co nie trzeba ją mam jeszcze natrętne myśli z tym to jest utrapienie nie sposób się tego pozbyć
Dziewczynki, mam pytanie. wlasnie odczytalam swój wynik bad moczu i mam podwyższone leukocyty: 75. Miala któraś z Was może taki problem? Bo już panik histeryk:/