reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Bardzo mi przykro, że synek do szpitala, coś poważnego? Rozumiem Twoj lęk przed szpitalem.....Boisz się, że synek się napatrzy na mame wystraszoną.
Zabieg na stulejkę,ale 3 dni trzeba spędzić.Chciałabym z nim zostać ale ostatnio mam te ataki i tłumaczę tym,że bakterie są w szpitalu i mogą dzidzi zaszkodzić.Dla niego jest ok,że z tatą zostanie..a tak naprawdę uważam,że to matka powinna być przy dziecku

Właśnie rozmawiałam z psychologiem na temat oddziału dziennego (też 5 godzin), ale powiedziała, że wg niej ciąża to zły moment n a grzebanie w tak głębokich emocjach.
Ja byłam na takim oddziale jak nie byłam w ciąży...ale w zupełności wolè terapię indywidualną.Są ludzie,ktòrym pomagła ta terapia ale często ludzie się atakowali i tworzyłt się podgrupy.Terapeuci tylko obserwowali

Dziewczyny ja sie nakrecam strasznie dzisiaj:/ zmierzylam dzisiaj cisnienie 3 razy podczas zdenerwowania i wynik 142/82. Chwile pozniej juz niskie, ale martwie sie okropnie i juz teraz wydaje mi się ze nawet myslac o tym mam wyzsze:(

Zabieg na stulejkę,ale 3 dni trzeba spędzić.Chciałabym z nim zostać ale ostatnio mam te ataki i tłumaczę tym,że bakterie są w szpitalu i mogą dzidzi zaszkodzić.Dla niego jest ok,że z tatą zostanie..a tak naprawdę uważam,że to matka powinna być przy dziecku
Biedny malutki. Ale to prawda, kobieta w ciąży powinna unikać szpitali

Dziewczyny ja sie nakrecam strasznie dzisiaj:/ zmierzylam dzisiaj cisnienie 3 razy podczas zdenerwowania i wynik 142/82. Chwile pozniej juz niskie, ale martwie sie okropnie i juz teraz wydaje mi się ze nawet myslac o tym mam wyzsze:(
Nie martw się, to jeszcze nie nadciśnienie i wyrzuć ciśnieniomierz:) Ja znowu w ciąży mam 90/40 i słabne czasami

Ja byłam na takim oddziale jak nie byłam w ciąży...ale w zupełności wolè terapię indywidualną.Są ludzie,ktòrym pomagła ta terapia ale często ludzie się atakowali i tworzyłt się podgrupy.Terapeuci tylko obserwowali
Przykro słuchać....ja mijałam tych z terapii grupowej na wizytach u psychologa i tacy weseli chodzili sobie razem...

Nie martw się, to jeszcze nie nadciśnienie i wyrzuć ciśnieniomierz:) Ja znowu w ciąży mam 90/40 i słabne czasami
Eh dzięki:* przeraza mnie to bo sie byle gownem zdenerwowalam i juz takie, wczesniej nie mialam takich wyników chyyba ze przy naprawde silnych emocjach cisnienie bylo w granicach 140/90. Eh ale to sie mozna wkrecic.. dodatkowo mialam niefajna sytuacje w rodzinie i przez godzine wylam w poduszkę z tego wszystkiego.. teraz czuje okropne zmęczenie

reklama
Eh dzięki:* przeraza mnie to bo sie byle gownem zdenerwowalam i juz takie, wczesniej nie mialam takich wyników chyyba ze przy naprawde silnych emocjach cisnienie bylo w granicach 140/90. Eh ale to sie mozna wkrecic.. dodatkowo mialam niefajna sytuacje w rodzinie i przez godzine wylam w poduszkę z tego wszystkiego.. teraz czuje okropne zmęczenie
Bo teraz organizm zaopatrza w krew dwoje i inaczej reaguje:) Dziś jest niskie ciśnienie chyba na dworze, nerwicowcy reagują na zmiany pogody bardziej niż inni. Ja wczoraj tak wyłam, aż zanosiłam się jak dziecko i nie mogłam się ogarnąć, ale dzięki zmęczeniu łatwiej usnąć

Do góry