magdaswiet
Fanka BB :)
Ja bylam sama w galerii handlowej, kupilam cos dla maluchaSłucham divovica o przełamywaniu siè i postanowiłam dzisiaj (pomimo lęku)pójść z synem i meżem na mecz piłki nożnej....yyyy mam nadziejè,że dam radę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bylam sama w galerii handlowej, kupilam cos dla maluchaSłucham divovica o przełamywaniu siè i postanowiłam dzisiaj (pomimo lęku)pójść z synem i meżem na mecz piłki nożnej....yyyy mam nadziejè,że dam radę
Dokladnie innego wyjscia nie mamydziewczyny musimy wierzyć,że leki nie zrobią naszym dzieciom krzywdy bo inaczej zwariujemy!
O dzizaas.Tyle stresu przez dwa dni A tu gabinet nieczynny ... chyba się zarycze...
Anncia spokojnie, dzidzia ma dużo miejscaWgl dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tymi ruchami.. bo ja chyba oszaleje. 22 tydzien, dzisiaj moze z trzy razy poczulam delikatne stukniecia i tyle, a przez ost dni dzidz byl naprawde aktywny.. po poludniu specjalnie sie polozylam odpoczac, zeby zaczal sie ruszac i nic, teraz to samo. Czy tak moze byc? Przeciez zwariowac mozna:////
Jej dzieki!!Anncia spokojnie, dzidzia ma dużo miejscaOn się rusza, ale nie odczuwasz tego. Ja 34 skończony i też np nie czuje, a na usg widać, że się rusza
Zależy od ułożenia
Anncia zjedz coś słodkiego i po 20-30min bedziesz czula jak dzidzia z radości fikaWgl dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tymi ruchami.. bo ja chyba oszaleje. 22 tydzien, dzisiaj moze z trzy razy poczulam delikatne stukniecia i tyle, a przez ost dni dzidz byl naprawde aktywny.. po poludniu specjalnie sie polozylam odpoczac, zeby zaczal sie ruszac i nic, teraz to samo. Czy tak moze byc? Przeciez zwariowac mozna:////
Przykro mi, a wiesz kiedy będzie wizyta następna?Tyle stresu przez dwa dni A tu gabinet nieczynny ... chyba się zarycze...