reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Jestem tak zestresowana, napięta co chwilę napady płaczu. Z tego wszystkiego cały czas mnie mdlii i nie mogę jeść :(. Męczy mnie to leżenie. Gdybym tak mogła chociaż wyjść...

Jestem tak zestresowana, napięta co chwilę napady płaczu. Z tego wszystkiego cały czas mnie mdlii i nie mogę jeść :(. Męczy mnie to leżenie. Gdybym tak mogła chociaż wyjść...
Necia wiem,że Ci ciężko ale postaraj się zmotywować i wyjść chociaż na krótki spacer.nawet 10min...musimy się przełamywać mimo,że lękowe samopoczucie mówi nam co innego.Uwierz,że dasz radę!

Edzik36: Niestety lekarz zabronił mi chodzić ze względu na skracajaca się szyjke :( A mieszkam na 4 piętrze więc wolę nie ryzykować.
Magdaswiet: na książce ciężko mi się skupić A tv to już mam dość. Wiem beznadziejny przypadek ze mnie :(

Edzik36: Niestety lekarz zabronił mi chodzić ze względu na skracajaca się szyjke :( A mieszkam na 4 piętrze więc wolę nie ryzykować.
Magdaswiet: na książce ciężko mi się skupić A tv to już mam dość. Wiem beznadziejny przypadek ze mnie :(
Ja obejrzalam wszystkie komedie z Sandlerem w necie. Teraz ogladam serial ranczo. Ksiazki ciężko ale mam na tablecie kilka Moniki Szwaji bo lekkie. Kombinuje co sie da.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry