magdaswiet
Fanka BB :)
Oby szybko przyszly lepsze dni. Ja też mam dolki ale potem zazwyczaj sie poprawia.Ja od dwóch dni tak fatalnie się czuje że nawet pisać nie mogę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby szybko przyszly lepsze dni. Ja też mam dolki ale potem zazwyczaj sie poprawia.Ja od dwóch dni tak fatalnie się czuje że nawet pisać nie mogę![]()
Necia wiem,że Ci ciężko ale postaraj się zmotywować i wyjść chociaż na krótki spacer.nawet 10min...musimy się przełamywać mimo,że lękowe samopoczucie mówi nam co innego.Uwierz,że dasz radę!Jestem tak zestresowana, napięta co chwilę napady płaczu. Z tego wszystkiego cały czas mnie mdlii i nie mogę jeść. Męczy mnie to leżenie. Gdybym tak mogła chociaż wyjść...
Może jakas komedia? Ja tylko takie filmy ogladam, książka?? Ciężko w nerwach sie skupić ale może sie uda :-)Jestem tak zestresowana, napięta co chwilę napady płaczu. Z tego wszystkiego cały czas mnie mdlii i nie mogę jeść. Męczy mnie to leżenie. Gdybym tak mogła chociaż wyjść...
Ja obejrzalam wszystkie komedie z Sandlerem w necie. Teraz ogladam serial ranczo. Ksiazki ciężko ale mam na tablecie kilka Moniki Szwaji bo lekkie. Kombinuje co sie da.Edzik36: Niestety lekarz zabronił mi chodzić ze względu na skracajaca się szyjkeA mieszkam na 4 piętrze więc wolę nie ryzykować.
Magdaswiet: na książce ciężko mi się skupić A tv to już mam dość. Wiem beznadziejny przypadek ze mnie![]()
oj straszny kryzys cie dopadł widze,tez miałąm tak pare dni temu,płacz po kątach,strach bezsens,juz chciaałam wrucic do mociejszych lekow,a tu teraz przyszły lepsze dni u ciebie tez tak bedzie,mysle ze tu duzo hormony robią,głowa do góry :*Ja od dwóch dni tak fatalnie się czuje że nawet pisać nie mogę![]()
No to może jakieś gazetki?albo koleżanki?Edzik36: Niestety lekarz zabronił mi chodzić ze względu na skracajaca się szyjkeA mieszkam na 4 piętrze więc wolę nie ryzykować.
Magdaswiet: na książce ciężko mi się skupić A tv to już mam dość. Wiem beznadziejny przypadek ze mnie![]()