Kasiuniaxv
Fanka BB :)
Tylko że dla mnie cc czy sn to jeden czort, i tak się bojęZawsze mozesz wziac skierowanie od psychiatry na cc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko że dla mnie cc czy sn to jeden czort, i tak się bojęZawsze mozesz wziac skierowanie od psychiatry na cc.
Wątpię. Poza tym zapomnisz o wszelkich psychosomatycznych dolegliwościach gdy zaczniesz zwijać się z bólu. ;-)Moja mama powiedziała to samoa czy częste kolatanie serca i wysoki puls może być wskazaniem do cc? Oczywiście wszystko na podłożu nerwicowym
Ja wstaję o 4 z budzikiem o 5:30 samoistnie. Ale kładę się przed 22 no i do 13tc spałam w dzień.Widzę, że Ty też już o 5 rano wyspana...
A mówią że w ciąży tylko spać się chce.![]()
Trzymam mocno :-) napewno wszystko okDziewczyny o 10 mam połówkowe...poziom lęku 100%.Trzymajcie kciuki
No stress Edzik! Po 10 odetchniesz z ulgąDziewczyny o 10 mam połówkowe...poziom lęku 100%.Trzymajcie kciuki
Wszystko będzie ok. Nie denerwuj się badaniem. Pooglądaj dobrze dzidziusia, popytaj o wszystko i napisz nam zaraz jak było. Trzymam kciuki!Dziewczyny o 10 mam połówkowe...poziom lęku 100%.Trzymajcie kciuki