reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Moja mama powiedziała to samo :) a czy częste kolatanie serca i wysoki puls może być wskazaniem do cc? Oczywiście wszystko na podłożu nerwicowym
Wątpię. Poza tym zapomnisz o wszelkich psychosomatycznych dolegliwościach gdy zaczniesz zwijać się z bólu. ;-)

Ja tylko nadmienię jedno. Każdy objaw lęków, fizyczny siedzi nie w dolegliwościach a w głowie.
Rozmawiacie z Waszymi głowami?
Ja czesto i póki co udaje mi się uniknąć ataków paniki.
Najbardziej nie lubiłam być poza domem sama ale wytłumaczyłam sobie że wokół jest tylu ludzi którzy mogą mi pomoc. Wezwać pogotowie. Reanimowac.... I to pomaga
Skupianie się zamiast na leku a np. na tym kto mi pomoze w razie gdybym zasłabła skutecznie odwraca od leku uwagę i ten mija.

Wracajac do porodu. Oba miałam SN bez ZZO jeden z OXY i powiem Wam że przynajmniej mój organizm jrst tak zmyślny że czułam się kak w letargu
W pewnym momencie bol był tak silny ze go.... nie czułam. Jakies czesci mozgu sie powylaczaly czy cos.... nie wiem jak to nazwać....

Widzę, że Ty też już o 5 rano wyspana...
A mówią że w ciąży tylko spać się chce. ;)
Ja wstaję o 4 z budzikiem o 5:30 samoistnie. Ale kładę się przed 22 no i do 13tc spałam w dzień.
Od 4 do 5 mam czas dla siebie. Potem kąpiel szykowanie dzieci do szkół. Lubię tę ciszę nim wszyscy wstają....

reklama
Do góry