Edzik36
Fanka BB :)
Dzięki magdaswiet.Ja brałam trittico na spanie przed ciążą i fajnie się spało bez efektów ubocznychWszystko będzie dobrze z syneczkiem. Kciuki trzymam. Moja znajoma bierze triticco i bardzo sobie chwali. Nie bralam tego nigdy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki magdaswiet.Ja brałam trittico na spanie przed ciążą i fajnie się spało bez efektów ubocznychWszystko będzie dobrze z syneczkiem. Kciuki trzymam. Moja znajoma bierze triticco i bardzo sobie chwali. Nie bralam tego nigdy
No wlasnie i mnie najwiekszy klopot ze snem wiec jak sie po ciąży nie poprawi to zasugeruje Pani Doktor. Daj znac jak maly.Dzięki magdaswiet.Ja brałam trittico na spanie przed ciążą i fajnie się spało bez efektów ubocznych
Mi działał spoko, dopóki w ciaze nie zaszłam, być może dawka jednak zbyt mała...No trittico to nowy lek moze jeszcze nie wiedza jaki ma wplyw ,choc z tego co mi psychiatra mowiła wszystkie leki do mleka przenikaja .U mnie w domu szpital,wlasnie wezwalam lekarza do mojego syna bo jelitowka w jakies bole pluc i innych czesci ciala przeszla.Staram się nie panikować ale siedzę jak na szpilkach
Synek ma jakieś uparte wirusisko stąd te problemy z brzuchem i oddychaniem.i kolejne dni w domu.Mnie też już jakieś bóle brzucha biorą i nie wiem czy to stres czy coś się dziejeMi działał spoko, dopóki w ciaze nie zaszłam, być może dawka jednak zbyt mała...
Na pewno wszystko z synkiem będzie dobrze![]()
Oby szybko wyzdrowial a wirus nie przeszedł na Ciebie. Spokojnej nocySynek ma jakieś uparte wirusisko stąd te problemy z brzuchem i oddychaniem.i kolejne dni w domu.Mnie też już jakieś bóle brzucha biorą i nie wiem czy to stres czy coś się dzieje
duzo dziewczyn na sertralinie własnie karmi (wyczytujac na forach) nawet necia 121 miała karmicPiersią to nawet ułatwienie ale mi psychiatra zakazala przy sertralinie,a z drugiej str.czytam tu i na stronach angielskich,że jest dopuszczalna...no i sama nie wiem.
A Ty Dzema bedziesz karmic?duzo dziewczyn na sertralinie własnie karmi (wyczytujac na forach) nawet necia 121 miała karmic
zalezy w jakim bede stanie,jak bedzie kiepsko to wracam do paroxetyny,a jak zostane przy sertralinie hm to sama jeszcze nieweim dopiero wezme sie za studiowanie tego wątkuA Ty Dzema bedziesz karmic?