Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!ja też marzę żeby chociaż z tydzień wcześniej bo wtedy mój mąż z nami zostanie dłużej.A dziś mnie od nocy już bierze bo moj mąż jutro wyjeżdża na 5tyg.a ja panikuję w środku,że sobie nie poradzę...dobrze,że zaraz lecę na terapięEdzik36: No mi ginekolog powiedział że do terminu i tak nie wytrzymam dlatego zaplanował wczesniej.
Oj AnitaW wiem co czujesz odnośnie sertraliny...chyba nie działa mocniej od wit.CZazdroszczę szybkiego terminu. U mnie dziś maksymalnie do d... Brzuch mi ciąży, jestem nerwowa że chyba zaraz wyjdę z siebie, nie mogę sobie znaleźć miejsca, nawet na książce czy internecie nie mogę się skupić. W środę powiem lekarzowi żeby se te sertalinę w du... wsadził.

.Może ciut dawkę byś podniosła.Tak naprawdę 50 to nawet nie dawka leczniczaNecia to jednak cesarka? Miałaś już wcześniej ja planowaną (bo już nie pamiętam), czy jak to wyszło że nie naturalny?Ja prawdopodobnie cięcie 19 kwietnia. Już się boję![]()
Aha rozumiemAnncia: Ostatnio na wizycie ginekolog taką podją decyzję ze względu na zabieg, który miałam robiony na sercu. Pewnie naturalny niesie za sobą jakieś ryzyko bo to jednak wysiłek...
Eh wspolczuje. W dzień nie potrafisz sie zdrzemnąc? Nie zapeszajac, ja ost przesypiam cale noce na szczęścieKurcze znowu ta bezsenność, i jak tu wypocząć skoro nawet spać się nie udaje :/
No właśnie ja nawet jak śpię w nocy czy rzadko w dzień to i tak się budzę mniej więcej co godzinę :/Eh wspolczuje. W dzień nie potrafisz sie zdrzemnąc? Nie zapeszajac, ja ost przesypiam cale noce na szczęście