reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Dziewczynki pamiętajcie żeby odezwać się do nas już po wszystkim. Żebyśmy wiedzialy ze wszystko w porządku:) bo ja wciąż zastanawiam się co u Anetki np ..

A kiedy mazz termin?
Edzik jak tam? Napiecie minelo? Mi przeszło, wzielam ciepła kąpiel i sie trochę zdołałam odprężyć, ale teraz jakiś lęk przed lękiem się utrzymuje. A tak z ciekawości dziewczyny ile przytylyscie do tej pory? Ja 10kg 25tydzien. Najbardziej po biodrach i udach widzę.. jak siadam w wannie to ledwo się z tyłkiem mieszcze, a przed ciążą był luz i to sporyy heh

Edzik jak tam? Napiecie minelo? Mi przeszło, wzielam ciepła kąpiel i sie trochę zdołałam odprężyć, ale teraz jakiś lęk przed lękiem się utrzymuje. A tak z ciekawości dziewczyny ile przytylyscie do tej pory? Ja 10kg 25tydzien. Najbardziej po biodrach i udach widzę.. jak siadam w wannie to ledwo się z tyłkiem mieszcze, a przed ciążą był luz i to sporyy heh
Ja jestem 9 kg na minusie....najpierw schudlam 11, potem przytyłam dwa. Efekt odstawienia leków

Ewelinkal: ja mam mieć cesarke Ale teraz mam lęki żeby przed terminem cesarki coś się nie zaczęło... Mam nadzieję że te lęki i napięcie nie doprowadza do porodu :(

reklama
Do góry