Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja u lekarza tez mam wysokie zawsze, w domu ok. Nie wiem jak będzie w szpitalu. Ostatnio się naczytalam o jakiś zatorach wodami plodowymi i takiej schizy dostałam, że nawet z psem się zegnalam..Eh oby do przodu...! Ja mam dodatkowo jeszcze schizy na punkcie cisnienia i znowu po dlugim czasie idealnych pomiarow, nawet w domu potrafi byc lekko wyzsze:/ czy któraś z Was tez tak ma? Martwie sie jak to bedzie z tym szpitalnym mierzeniem okropnie
Ja mam zamiar brać leki i nie karmić.Dziewczyny mi mój lekarz psychiatra ostatnio powiedział że przy karmieniu to mogę zapomnieć o lekach, teraz mogę brać coś na sen do 32 tygodnia a potem tylko doraźnie , a jak chce karmić to niczego nie mogę braćjak u was jest ?
Wiem że sertraline można brać przy karmieniu. Mi szybki powrót do leków zasugerowała psychiatra więc nie mam wyrzutów sumienia w tym temacieAcha , a teraz cały czas bierzesz? Ja bym chciała przynajmniej z 3 miesiące pomarmic , a teraz się załamałam jak psychiatra powiedział że nie mogę brać nic przy karmieniu
Hej Sardas,moja psychiatra jest też zdania,że nic nie można przy karmieniu chociaż leksykon laktacji dopuszcza niektore ssri.A co doraźnie możesz brać na sen i w jakiej dawce?Dziewczyny mi mój lekarz psychiatra ostatnio powiedział że przy karmieniu to mogę zapomnieć o lekach, teraz mogę brać coś na sen do 32 tygodnia a potem tylko doraźnie , a jak chce karmić to niczego nie mogę braćjak u was jest ?