Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja jest z tych osób, co uważają, że depresja czy nerwica nie istnieje i to tylko taki wymysł...zero zrozumienia i tolerancji w tym temacie więc nie rozmawiam z nią o tym wcale, bo nie ma sensu. Ważnie, że mój facet stara się zrozumieć i wspiera jak może.
Z spaniem mam masakrę , już nie pamiętam kiedy przespałam np 7 godzin pod rząd. Zasypiam o 12 po godzinie się budzę co chwilę o 4 już wstaje, jak jest dobrze to o 6 rano znów zasnę na chwilę , myślę że do porodu Napewno nie będę spać , byle nie było gorzej a po porodzie to dopiero na to nie liczę , całe szczęście że nie mam napadów paniki tylko jestem cały czas spięta , i poddenerwowana. Boję się porodu , bólu i czy dziecko jest zdrowe , niby chce mieć to za sobą , a zdrugoej strona y boję się bo nigdy nie miałam kontaktu z dziećmi inie wiem czy będę umiała się nim zająć . Jedyne co się cieszę to tym że już jak będzie " po za mną " nie będzie to oddziaływało na jego zdrowie , w sensie mój stres , a wierzę że nawet jak będę miała gorsze dni to mój mąż mi pomoże ...Jak się trzymasz?możesz spać? Mam nadzieję, że nie martwisz się już tak bardzo, a po porodzie całkiem Ci przejdzie ta nerwica
![]()
Przepraszam Was wysłałam 2 razy tą samą wiadomość bo strona mi się zacięła.
podsyłam linka, nie przeraźcie się początkiemmnie trochę zniechęcił i pomyślałam, że to film dla obłąkanych. Wracałam do niego w najgorszych stanach. Daje dużo spokoju, i do myślenia, że naprawdę wszystko co się dzieje jest w naszych głowach. Fakt jest taki, że każda z nas dalej żyje a i nasza panika zaczyna się od naszych własnych mysli i to pierwsze co właśnie powinnyśmy zmienić. Chociaż niestety najcięższe.
Najbardziej się martwię tymi ruchami , cała ciążę miałam słabe , nawet nie wiem czym jest kopniak .... Jedynie czuje takie słabe przesuwanie , nigdy nie czułam nic innego , boję się czy mu coś nie jest , albo czy nie wyjdzie coś po kilku miesiącach , to jest moja paranoja ....