Nic nie wyszło zlego na badaniach, a łożysko jest normalnie umiejscowione , więc dziwne że te ruchy mam takie słabemiałaś robione badania? wyszło coś?
A gdzie masz łożysko umiejscowione?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic nie wyszło zlego na badaniach, a łożysko jest normalnie umiejscowione , więc dziwne że te ruchy mam takie słabemiałaś robione badania? wyszło coś?
A gdzie masz łożysko umiejscowione?
Sardnas....a własciwie to ile Ci zostało...Dziewczyny chce już mieć to za sobą![]()
EwlinkalWitajcie, zajrzałam tu po przerwie i jest mi smutno że coraz więcej Nas. Ale mój Synek ma już 4 miesiące więc i Wy dacie rade dziewczynki
Ewlinkal..gratuluję Ci....z niedowierzanie....że można być po....naprawdę można być po???? Duuuużo zdrowia....Witajcie, zajrzałam tu po przerwie i jest mi smutno że coraz więcej Nas. Ale mój Synek ma już 4 miesiące więc i Wy dacie rade dziewczynki
Mam 38 tygodni i 3 dni : pSardnas....a własciwie to ile Ci zostało...
Można można, jeszcze nie dawno tu pisałam jak się boję, jak nerwica i depresja atakuje....A teraz taki mały łobuziak budzi uśmiechemEwlinkal
Ewlinkal..gratuluję Ci....z niedowierzanie....że można być po....naprawdę można być po???? Duuuużo zdrowia....
Kochana....to zaciskam kciuki....Mam 38 tygodni i 3 dni : p