reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Zaczynam 11 tydzień i Lekarz mi przepisał sertraline. Na razie tylko 25mg.
Bałam się ją wziąć bo ja mam lęk przed wszystkimi lekami. Ale ile można się męczyć. Wzięłam dzisiaj 1 tabletkę.
Trzymam mocno kciuki żeby pomogło! Ja się nie boję jako tako brania leków tylko tego nasilenia objawów przez pierwsze 2-3 tygodnie. To dla mnie największy koszmar zawsze...

Hej Ciężarówki mam pytanie do dziewczyn z nerwica lekowa która maja duszności i sa już po porodzie. Miewam duszności i czasami wpadam przez to w panike. Zaczynam sie zastanawiać jak ja sobie z nimi poradzę podczas porodu jak zaczne panikowac ze sie dusze albo cos. Jestem dopiero w 23tyg ale czesto już zaczynam kłopotac sobie tym głowe....

Hej Ciężarówki mam pytanie do dziewczyn z nerwica lekowa która maja duszności i sa już po porodzie. Miewam duszności i czasami wpadam przez to w panike. Zaczynam sie zastanawiać jak ja sobie z nimi poradzę podczas porodu jak zaczne panikowac ze sie dusze albo cos. Jestem dopiero w 23tyg ale czesto już zaczynam kłopotac sobie tym głowe....

pytanie jak bardzo masz to nasilone, te ataki. Podobno w czasie porodu zapomina się o nerwicy, ale czy to do końca prawda? NIe wiem.

reklama
Mi niestety szaleje tętno i depresyjne objawy też mam mocne.
Reese a jak objawiają się stany depresyjne? Na przykład:..czy obniżony nastrój...smutek...przygnębienie...nieprzespane noce to już depresja? Pewnie niezbędna wizyta u lekarza....do niej daleko. Jak to jest z tą aktywnościà zawodową? Chyba już mi kiedyś pisałaś, że chyba lepiej być aktywnym zawodowo jak najdłużej...ale przy narażeniu na kontakt z osobami chorymi to może lepsze wyjście zwolnienie co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry