Cześć dziewczyny. Jak dziś się czujecie? U mnie całkiem, całkiem. Czy Wy też tak odliczacie czas do końca ciąży? Bo ja strasznie...oby to marca. Już lustopad 19 wizyta, 20 USG...potem grudzień ... święta... minie. Styczeń i luty to będą przygotowania. W marcu mogę rodzić Nie wiem czy wspominalam mam liczne mięśniaki na macicy. Ostatnio na badaniu dr mówi: Bozszsze czemu ja czuję tak nisko główkę dziecka?! Ja leżę na samolocie i myślę...zajefajnie... Zrobił USG i okazało się , że mięśniak został zepchnięty w okolice kanału rodnego ( 6'5 cm), szyjka się przesunęła i jest niewyczuwalna. Jeśli sytuacja się nie poprawi czeka mnie cięcie...Powiem szczerze koleżanki...b b się boję, bo przy miesniakach nie jest łatwo.( Mówię o porodzie). Boję się że umrę, dostanę krwotoku etc. Przepraszam,że truje ...musiałam się wygadać.
cała blacha, pół dnia prawie roboty i myśli gdzieś odpłyneły hah. Dziś od rana siedziałam na allegro i w sklepach internetowych
kompletuję wyprawkę i wydaje wszystkie oszczędności haha, mam z tego frajdy trochę