Nie zamartwiam. Postaram się lepiej odżywiać. Nawet na siłę.Ehh no to nie jestem sama...Ale masz jakies takie zdrowe podejscie do tego czy sie zamartwiasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zamartwiam. Postaram się lepiej odżywiać. Nawet na siłę.Ehh no to nie jestem sama...Ale masz jakies takie zdrowe podejscie do tego czy sie zamartwiasz?
Może coś Ci się śniło. Ja na szczęście noce mam super. Śpię jak dziecko.Nie martw sie na zapas to ciezkie ale musisz jakos dac radeja to znowu mam jakies schizy... w nocy sie obudzilam i widzialam na scianie ogromnego pajaka takie grubasa ... i zaczelam piszczec ... pobudizlam wszystkich... najgle twn pajak zaczal znikac... nie wiem czy to cos z oczami czy z glowa
tez swiruje bardzo boje sie porodu w nocy hudze sie cala roztrzesiona takie roztrzesienie wewnetrzne... macie tak czasem? Ja dopiero 3 razy to przezylam... straszne...
Byłam u gina. Dała mi skierowanie do szpitala, pakuje się właśnieMojemu tez wyszedl brzuszek mniejszyJ na tym usg. usg.Jaka masz roznice tygodni miedzy brzuszkiem a reszta? Moj lekarz nic nie mowil moze jest poprostu szczuplejsze dzieciatko.

O kurde..... Współczuję. Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego. Dawaj znać na bieżąco. Trzymaj się :*Byłam u gina. Dała mi skierowanie do szpitala, pakuje się właśnie
Brzuszek jest o prawie 3tygodnie mniejszy od reszty. Powiedziała, że taki urok dziecka może być, ale trzeba to skontrolować i porobić badania
Nie dość, że martwie się o małą, to jestem przerażona pobytem w szpitalu...to jakiś horror!
Bidulka. A na dlugo tam idziesz? Pomysl ze to dla Waszego bezpieczenstwa! Zeby wszystko zrobic tak zeby bylo dobrze. Wyobrazam sobie jak sie czujeszByłam u gina. Dała mi skierowanie do szpitala, pakuje się właśnie
Brzuszek jest o prawie 3tygodnie mniejszy od reszty. Powiedziała, że taki urok dziecka może być, ale trzeba to skontrolować i porobić badania
Nie dość, że martwie się o małą, to jestem przerażona pobytem w szpitalu...to jakiś horror!
Spokojnie kochana. Musi być dobrze Będziemy pisać do Ciebie i wspierać !Byłam u gina. Dała mi skierowanie do szpitala, pakuje się właśnie
Daj znac po badaniach czy z dzidziusiem ok, moze taki jego urok wlasnie, jutro pewnie bedziesz wszystko juz wiedziala. PowodzeniaByłam u gina. Dała mi skierowanie do szpitala, pakuje się właśnie
A wczesniej na prenatalnych drugich bylo w normie? Dopiero to usg cos nie tak?Byłam u gina. Dała mi skierowanie do szpitala, pakuje się właśnie
Byłam u gina. Dała mi skierowanie do szpitala, pakuje się właśnie

a tak do 2tygodni różnicy nie trzeba się martwić podobno.