reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
U mnie tak sobie jiby ok i w ogolw ale jednak martwie sie swoimi schizami ktore mialam dwa razy w nocy raz otworzylam oczywidzialam lalke z horroru na suficie, a raz pajaka obie rzeczy po ulamkach sekundy zniknely, juz sobie wkrecam jakas schizofrenie itp :o ze szaleje. Dobrze, ze przeplywy sa ok, ale szkoda, ze na reszte musisz czekac :( oby sie okazalo wszystko ok :* powodzenia :) a jedzenje w spzitalu to ja wiem tez to przezylam najlepsze bylo 1/3 kielbasy slaskiej jakies szajskiej i 3 kromki chleba... hehe eh co zrobic przetrzymasz to i wrocisz do domu w poniedzialek lub wtorek najpozniej :)

Witam ja juz nie dam radę depersja jestem w 10tc bralam leki zoloft 50mg juz 3 tygodnie jeszcze nie działać leki cale czas mam panikę i nerwica często płacze
Ja też brałam zoloft ale w sumie to zaczelam brać nawet 1,5 tabletki i okazalo sie ze ciąża więc odstawilam. Nie jest zle. Najgorsze sa te mocne bicia serca

Kochana a który tydzień u Ciebie? Jakieś leki bierzesz?
30tc 5 dzień. Biorę asentrę 50mg rano. Ale na miesiąc przed porodem psychiatra kazała mi odstawić więc chyba w grudniu odstawię...
A tu w szpitalu nic mi nie podają. O dziwo miałam dziś usg, ale robione przez taką młodą lekarkę-rezydenta. I brzuszek wyszedł na 28tc i 3 dzień, a nie tak jak w czwartek na 27...więc lepiej. Ale jutro mam mieć usg na dokładniejszym aparacie przez jakiegoś specjaliste robione. Mam nadzieję, że wyjdzie dobrze i wyjdę z tego "obozu karnego".

30tc 5 dzień. Biorę asentrę 50mg rano. Ale na miesiąc przed porodem psychiatra kazała mi odstawić więc chyba w grudniu odstawię...
A tu w szpitalu nic mi nie podają. O dziwo miałam dziś usg, ale robione przez taką młodą lekarkę-rezydenta. I brzuszek wyszedł na 28tc i 3 dzień, a nie tak jak w czwartek na 27...więc lepiej. Ale jutro mam mieć usg na dokładniejszym aparacie przez jakiegoś specjaliste robione. Mam nadzieję, że wyjdzie dobrze i wyjdę z tego "obozu karnego".
Będzie dobrze kochana, zobaczysz. A na marginesie...Ty już z górki ...30 tydzień. Ja dopiero 22

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry